Так звані "судді" продовжують знущатися над українцями та державою

|
Версия для печатиВерсия для печати

Рада суддів України ухвалила рішення про відкладення проведення З'їзду суддів, запланованого на 11-13 липня.

Про це повідомила представниця Верховної Ради у Конституційному Суді Ольга Совгиря. Тобто обрання двох суддів КСУ за квотою з’їзду також переноситься.

«Питання про ухвалення рекомендацій на посаду судді Конституційного Суду України, Рада суддів України зняла з розгляду. Таким чином, обрання двох суддів Конституційного Суду України за квотою З'їзду відтерміновано», – написала Совгиря в Telegram.

Нову дату З’їзду суддів вона не повідомила.

Нагадаємо, на виборах голови Конституційного Суду України, 14 червня, жоден із кандидатів не набрав необхідної кількості голосів. Хто із суддів претендував на місце голови КСУ не повідомлялося.

Зазначимо, що 15 травня закінчився дев’ятирічний термін повноважень судді Конституційного суду Олександра Тупицького. Заступник Голови КС Сергій Головатий видав розпорядження про припинення з ним трудових відносин.

Торік президент Володимир Зеленський відсторонив Тупицького від посади і скасував указ колишнього президента Віктора Януковича про призначення Тупицького суддею.

Нещодавно Подільський суд Києва оголосив в міжнародний розшук колишнього голову Конституційного суду Олександра Тупицького.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]