Tetra Pak йде з росії

|
Версия для печатиВерсия для печати

Головна компанія Tetra Pak розірвала зв'язки зі своєю дочірньою компанією в росії, яка зараз працює повністю автономно.

Про це повідомила російська пропагандистська агенція «РИА Новости» з посиланням на "джерело, близьке до компанії".

«Головна компанія Tetra Pak розриває зв'язки з російською "дочкою" та припиняє роботу в росії. Фактично російський підрозділ "Тетра пак" зараз працює повністю автономно від головної організації, яка розірвала усі зв'язки зі своєю "дочкою"», - розповів співрозмовник агентства.

За його словами, це викликає проблеми із укладанням договорів на постачання упаковки російським підприємствам, порушення у роботі інформаційних систем, які інтегровані у процес цифрового друку. Наразі російський підрозділ Tetra Pak може друкувати вже завантажені на сервер види упаковки, проте не може внести до неї зміни. Для цього компанії потрібен доступ до сервера у Великій Британії, якого їй не дають. На думку джерела, якщо така ситуація продовжиться, робота компанії може повністю зупинитись.

Директор Молочного союзу росії Людмила Маницька розповіла, що вона в курсі проблем на підприємствах Tetra Pak. «Очевидно, що головний офіс за умов санкцій намагається відхреститися від російської філії. І це великі ризики для молочної галузі, ми сильно залежимо від цього постачальника», — наголосила вона.

Зараз АТ «Тетра пак» постачає упаковку близько 50% найбільших виробників молочної продукції. За оцінкою джерела агентства, зупинка виробництва «Тетра пак» може призвести до зниження обсягів виробництва молока в росії на 20% та створити проблеми з доставкою ультрапастеризованої молочної продукції до віддалених регіонів цієї дикунської країни.

© Фото ИА «Росбалт»

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]