Тому що країну контролює ФСБ: НАТО обмежило обмін розвідданими з Угорщиною

|
Версия для печатиВерсия для печати

НАТО обмежило обмін розвідувальними даними з Угорщиною через сумніви у лояльності керівництва країни до Альянсу.

Про це пише VSquare з посиланням на офіційного представника НАТО з яким видання поспілкувалося у Брюсселі, 13 червня.

Як зазначив співрозмовник видання, Угорщина отримує менше інформації від своїх союзників як на двосторонньому рівні, так і через центральні канали НАТО.

"Проблема полягає в тому, що наслідки відчувають усі, оскільки члени Альянсу обмінюються менш секретною розвідувальною інформацією через центральні канали НАТО, знаючи, що Угорщина також є серед одержувачів", - заявив представник Альянсу.

Він розповів, що у НАТО створили окремі канали передання інформації в обхід Угорщини. Своєю чергою колишній працівник однієї з європейських розвідок зазначив, що головна проблема для блоку полягає у політичному керівництві Угорщині.

"Навіть якщо ми довіряємо їхнім старшим офіцерам розвідки, в кінцевому підсумку, якщо ми ділимося з ними інформацією, вона може потрапити в доповіді, які потрапляють на стіл Орбана (очевидного агента ФСБ - А.)", - заявив він.

VSquare також пише, що цього тижня генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг відвідав Угорщину через занепокоєння стосовно прокремлівської позиції країни та її потенційного впливу на єдність НАТО. За даними чеського джерела, Столтенберг обговорював з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном два питання: зняття вето Угорщини на спробу прем’єр-міністра Нідерландів Марка Рютте стати наступником Столтенберга (на фото вгорі ліворуч - А) на посаді генсека Альянсу та гарантування, що Орбан (на фото вгорі праворуч - А.) не буде блокувати надання допомоги Україні з боку НАТО.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]