"Це не блеф": путін пригрозив Заходу ядерною зброєю

|
Версия для печатиВерсия для печати

Президент владімір путін після оголошення часткової мобілізації в російській Федерації знову пригрозив західним країнам застосуванням ядерної зброї.

Про це йдеться у відеозверненні путіна:

"У своїй агресивній антиросійській політиці Захід перейшов будь-яку межу. Ми постійно чуємо погрози на адресу нашої країни і нашого народу. 

Деякі безвідповідальні політики на Заході не тільки говорять про плани щодо організації поставок Україні далекобійних наступальних озброєнь, систем, які дозволять наносити удари по Криму, інших регіонах росії – такі терористичні удари, зокрема, з використанням західної зброї, вже завдають по прикордонних населених пунктах у Бєлгородській, Курській областях".

За твердженням путіна, НАТО "в режимі реального часу" веде розвідку на півдні росії, а "у Вашингтоні, Лондоні, Брюсселі прямо підштовхують Київ до перенесення військових дій на нашу територію" і кажуть, що "росія має бути всіма засобами розгромлена" на полі бою і позбавлена будь-якого суверенітету.

"У хід пішов і ядерний шантаж. Йдеться не тільки про заохочувані Заходом обстріли Запорізької атомної електростанції, що загрожує атомною катастрофою, а й про висловлювання деяких високопоставлених представників провідних держав НАТО щодо можливості та допустимості застосування проти росії зброї масового ураження – ядерної зброї. 

Тим, хто дозволяє собі такі заяви щодо росії, хочу нагадати, що наша країна також має в своєму розпорядженні різні засоби ураження, а за окремими компонентами – і більш сучасні, ніж у країн НАТО.

У разі загрози територіальній цілісності нашої країни, для захисту росії і нашого народу ми, безумовно, використаємо всі наявні в нашому розпорядженні засоби. Це не блеф" - сказав карлік.

путін запевнив, що "територіальна цілісність, незалежність і свобода" рф будуть забезпечені "всіма наявними засобами".

"А ті, хто намагається шантажувати нас ядерною зброєю, повинні знати, що роза вітрів може розвернутися і в їхній бік", – попередив російський президент.

Путін додав, що в "історичній традиції" росії – "зупиняти тих, хто рветься до світового панування", хто загрожує їй "розчленуванням", і він упевнений, що і зараз рф це зробить.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:00
У п'ятницю в Україні короткочасні дощі, на півдні до +28°С
19:08
Міністр-кримінальник Сольський подав заяву про відставку
18:03
Автівки на потреби армії: який транспорт можуть забрати
16:24
Голову райсуду на Дніпропетровщині взяли на хабарі
16:15
Антитютюнові активісти заплуталися у власній бухгалтерії і не хочуть звітувати за отримані гранти
14:18
ПЦУ спростувала міф про те, що жінкам неможна перебувати у церква в брюках і з непокритою головою
12:59
Щільність застосування дронів на бахмутському напрямку небачена раніше — військовий
10:55
Шабунін: Офіс Генпрокурора закрив понад 1,2 тис. проваджень щодо бізнесу, проте лише 2 з них належать БЕБ, яке "стриже" підприємців
09:02
Офіс генпрокурора після аудиту закрив кожну п'яту справу проти бізнесу, найбільше "туфти" плодить ДБР "імені Татарова"
08:27
Українські чоловіки 18-60 років не зможуть отримати паспорти за кордоном – постанова КМУ

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]