Twitter заблокував акаунт рашистського RT

|
Версия для печатиВерсия для печати

Аккаунт пропагандистського телеканалу рашистів RT заблокований у Twitter.

Про це повідомляють колеги пропагандистів з РИА-новости.

"Twitter заблокував аккаунт RT. Соцмережі не сподобався пост про полоненого військового ЗСУ...Рішення про блокування ми оскаржили", - йдеться у повідомленні.

Євросоюз 2 березня заборонив поширення сигналу та контенту russia today та sputnik після того, як росія здійснила повномасштабне вторгнення в Україну. Рішення про заборону було оприлюднене в офіційному журналі ЄС. Зокрема, у додатку до рішення перераховані такі організації: RT - Russia Today English, RT - Russia Today UK, RT - Russia Today Німеччина, RT - Russia Today France та RT - Russia Today Spanish, а також Sputnik без вказівки подробиць.

Автори повідомлення також згадали, що у листопаді 2016 року Європарламент ухвалив резолюцію, в якій йдеться про необхідність протидії російським ЗМІ, головними загрозами в документі названі Sputnik і RT. Ряд західних політиків, включаючи американських сенаторів та конгресменів, а також президента Франції, доказовозвинувачували Sputnik та RT у втручанні у вибори у США та Франції.

«Аргумент»


 В тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]