У Раді нарешті зібрали підписи за розгляд заборони УПЦ МП

|
Версия для печатиВерсия для печати

У Верховній Раді зібрали достатньо підписів, аби звернутися до глави парламенту Руслана Стефанчука та внести на розгляд у сесійній залі законопроєктів про заборону в Україні УПЦ Московського патріархату.

Про це повідомила одна з ініціаторок заборони народна депутатка з фракції "Голос" Юлія Клименко.

"226 підписів народних депутатів ЗІБРАНО за звернення до Руслана Стефанчука щодо внесення в зал на голосування заборони московської церкви, отже голоси в залі є", – написала Клименко у Facebook.

Ще минулого місяця Руслан Стефанчук заявляв, нібито у Верховній Раді не знайдеться необхідних голосів  для заборони діяльності Української православної церкви Московського патріархату. За словами спікера парламенту, він хоче вірити, що побачить 226 голосів, однак на той момент йшла внутрішня дискусія з цього приводу не лише всередині "Слуги народу", але й в інших партіях.

Понад 40 % українців, опитаних Центром Разумкова на замовлення  ZN.UA, не можуть пробачити УПЦ МП насамперед  проповідей "русского міра", зв’язків із російськими спецслужбами та підтримку впродовж восьми років, з 2014 року, російського наративу про буцімто "громадянську війну" в Україні.

Колаж: сайт "Духовний фронт"

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]