У санкційних списках різних країн близько 8 тис. російських фізичних та юридичних осіб

|
Версия для печатиВерсия для печати

До 31 грудня 2022 року в списках санкцій країн світу знаходилося 4832 фізичні особи і 2972 компанії з росії. Загальна кількість російських фігурантів списків санкцій становить 7804. Про це повідомив російське агентство «Интерфакс» з посиланням на дані проекту X-Compliance.

Всього в списках санкцій поіменно перераховані 24, 1 тис. фігурантів, таким чином, частка пов'язаних з росією серед них становить близько третини.

Крім того, як зазначає X-Compliance, обмеження можуть поширюватися на доньки санкційних компаній. Під ризиком поширення санкцій перебувають ще 3,4 тис. компаній. Під дією блокуючих санкцій США можуть опинитися 1561 компаній, не блокуючих — 1535.

Санкції проти російських фізосіб та юросіб запровадили ООН, США, Євросоюзу, Великобританія, Швейцарія, Нідерланди, Бельгія, Латвія, Польща, Австралія, Нова Зеландія, Канада, Сінгапур, Японія та Україна. Найчастіше санкції оновлювали у США, Великій Британії та ЄС.

За даними X-Compliance на початок 2022 року, всього у списку санкцій було 3 835 фігурантів (2 281 фізосіб, 1 554 юрособи), на кінець третього кварталу — 5 530, 3 294 і 2 236 відповідно.

Країни Заходу запровадили кілька пакетів санкцій проти росії після початку шірокомасштабного вторгнення в Україну. У січні Євросоюз також анонсував санкції за постачання зброї росії. За словами голови Єврокомісії Урсули фон дер Ляйєн, йдеться насамперед про Білорусь та Іран.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]