У середу в Україні дощі з грозами та градом, спекотно

|
Версия для печатиВерсия для печати

Синоптики прогнозують в Україні у середу, 5 червня, короткочасні дощі з грозами, вдень в окремих районах град. Лише у південних областях вдень без опадів. У четвер, 6 червня, опади не очікуються, лише вдень місцями короткочасний дощ, гроза.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, під час гроз поривчастий.

Температура вночі 13-18°, вдень 22-27°; на півдні та сході країни вночі 16-21°, вдень 27-32°, 5 червня місцями до 35°.

У Києві та області 5 червня пройдуть короткочасні дощі з грозами, вдень в окремих районах град. У четвер, 6 червня вночі без опадів, вдень місцями очікується короткочасний дощ, гроза. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, під час грози поривчастий. У столиці температура вночі 16-18°; вдень 5 червня 22-24°, 6 червня 25-27°; по області вночі 13-18°, вдень 22-27°.

Згідно з прогнозом, вдень у п'ятницю, 7 червня, в Україні, крім південних та центральних областей, 8 червня на заході та півночі країни ймовірні невеликі короткочасні дощі. Температура вночі 14-19°, вдень 24-30°.

У столичному регіоні очікуються невеликі короткочасні дощі, лише вночі 7 червня без опадів. У Києві температура вночі 15-17°, вдень 25-27°; по області вночі 14-19°, вдень 24-29°.

Фото з відкритих джерел

«Аргумент»


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

15:26
Безвільна ВРП нарешті звільнила суддю Тандира, який на смерть збив нацгвардійця - весь цей час покидьок отримував зарплату
15:19
НАЗК викрило київського податківця у незаконному збагаченні на 25 мільйонів
14:04
Павло Казарін: Третя світова не починається лише тому, що Україна досі воює
13:56
Детективи не провели обшук у Чернишова через вплив директора НАБУ Кривоноса
12:36
До зливу інформації з НАБУ може бути причетним Кривонос
12:07
Рада ухвалила "європейський", а не дикунський (від ОП) законопроєкт про реформу БЕБ
12:01
Правда очі коле: Зеленський "був розчарований" Блінкеним, який "зосередився на питаннях корупції" в Україні під час останньої зустрічі – WP
11:21
14-й пакет санкцій проти росії погодили Посли ЄС
11:13
Дрони вразили нафтобазу в Тамбовській області рф
11:04
Комітет Ради таки схвалив узгоджену з міжнародними партнерами реформу БЕБ, а не злодійську версію законопроєкту "від ОП"

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]