У Тимошенко не шкодують грошей, щоб відмазати її від причетності до «Батальйону Дубай»

|
Версия для печатиВерсия для печати

Джерела в оточенні Юлії Тимошенко розповідають, що у лідерки Батьківщини виявилось настільки багато грошей в період повномасштабного вторгнення і її улюбленого «зубожіння», що вона окрім Дубая витратила вчора ще трохи на купівлю пачки політологів, лідерів думок та навіть ангажування деяких військових.

Про це пише журналіст-рослідувач «Української правди» Михайло Ткач на своїй сторінці у Фейсбук.

ВІн констатує, що перша хвиля, коли однопартійці ЮВТ захищали свою лідерку словами «вона жінка, мати, бабуся» не допомогла. Як і ще примітивнішою стала хвиля пояснень про те, що публікацією про «Батальйон Дубай» журналісти  відволікають від корупційних скандалів у владі. 

Щойно Тимошенко терміново повернулась в країну, «пішли вже справжні витрати», — пише Ткач.

Журналіст особисто звернувся до політичного ветерана української політики Тимошенко: «Шановна Юлія Володимирівно, вибачте, що я в Україні, а не з вашими чоловіком і зятем будую блокпост на пальмі в Дубаї для того, щоб тримати оборону на віллі в п’ятизірковому готелі Кемпінскі аж до самої Перемоги.
Все, що має ваша заможна родина було «зароблено» в Україні та за рахунок вашого багаторічного перебування у владі, але чоловіки вашої родини не поспішають в країну, хоча могли б займатись, наприклад, волонтерством. Тому чому б їм не повернутись з-за кордону, як тисячам українців, і трохи попрацювати на захист вашої родинної годівниці? Ви все з таки політикиня, депутат і кандидатка в президенти. Ні? Ну тоді може ви до них назавжди?».

Нагадаємо в нещодавному сюжеті Української правди, в об’єктив журналістів-розслідувачів потрапили низка одіозних українських політиків і членів їх сімей, які в розпал російсько-української війни пересиджують в Дубаї.

«Аргумент»


В тему:

 

 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]