У вівторок в Україні сухо, ліше на півдні грози, вдень +19-29°

|
Версия для печатиВерсия для печати

У вівторок, 28 травня, в Україні збережеться мінлива хмарність, без опадів.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Лише в південних, вдень і в південно-західних областях короткочасні дощі, грози.

Наступного дня, у середу, 29 травня, буде хмарно з проясненнями, вночі в південних та південно-західних областях, вдень в Україні, крім сходу, місцями короткочасні дощі, грози.

Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Температура в ці дні вночі 11-16°; вдень 24-29°, у південних та південно-західних областях 19-24°.

У столиці та Київській області 28-29 травня буде мінлива хмарність. Без опадів, лише вдень 29 травня місцями короткочасний дощ, гроза. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура у Києві вночі близько 15°, вдень 26-28°, по області буде вночі 11-16°, вдень 24-29°.

Синоптики попереджають, що 28-29 травня в Україні, крім Криму, Закарпатської, 29 травня Чернівецької та Одеської областей, переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Згідно з прогнозом метеорологів, 30-31 травня на території України очікуються короткочасні дощі, грози, водночас у більшості південних, 30 травня - і східних областей без опадів.

Температура вночі становитиме 10-16°, у східних областях до 18°; вдень 30 травня 18-24°, на сході та південному сході, 31 травня в Україні 22-28°, на сході та Закарпатті 20-25°.

У Києві та області 30- 31 травня прогнозують короткочасні дощі, грози (вночі місцями). Температура у столиці вночі 12-14°; вдень 30 травня 21-23°, 31 травня 24-26°. По області вночі буде 10-15°; вдень 30 травня 19-24°, 31 травня 22-27°.

Фото з відкритих джерел

«Аргумент»


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]