Углава винайшов спосіб, як і далі руйнувати НАБУ зсередини

|
Версия для печатиВерсия для печати

Національне агентство з питань запобігання корупції розпочало моніторинг та контроль щодо можливого порушення директором НАБУ антикорупційного законодавства.

Про це повідомив перший заступник директора НАБУ Гізо Углава.

За словами Углави, він подав в НАЗК заяву на свого керівника та отримав статус викривача.

"Заяву про наявність у директора НАБУ реального конфлікту інтересів щодо мене я подавав до Дисциплінарної комісії, УВК та на імʼя самого Директора. Але її проігнорували всі вище перераховані. Тоді ж аналогічну заяву було подано до профільного органу – НАЗК.

На даний момент обставини реального конфлікту інтересів у мого безпосереднього керівника - Директора НАБУ - є через:

  • особистий тиск на мене з вимогами звільнитися;
  • вчинення дій, які підривають верховенство права задля досягнення приватного інтересу;
  • прийняття рішень не на підставі закону, а на підставі тиску.

У звʼязку з наведеним, відповідно до закону, мені присвоєно статус викривача", - написав Углава у фейсбуці.

"У зв’язку з розпочатим моніторингом та наявністю у мене статусу викривача, Директор НАБУ не має законних повноважень у прийнятті рішення щодо дисциплінарного стягнення стосовно мене, і повинен вжити відповідних заходів правового характеру", - зазначив заступник директора НАБУ.

Витік даних з НАБУ

Раніше повідомлялося, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура спільно з Національною поліцією проводить обшуки в НАБУ.

Згодом в САП прокоментували інформацію про проведення обшуку в одного із співробітників НАБУ. Та зазначили, що жодних обшуків або слідчих дій в приміщеннях НАБУ не проводилося. Обшук здійснювався виключно за місцем проживання чинного співробітника НАБУ – детектива одного з підрозділів.

Антикорупційний суд дозволив САП провести обшуки в ексголови Броварської РДА Біркадзе в рамках справи про розголошення даних досудового розслідування детективом НАБУ.

Згодом Національне антикорупційне бюро розпочало досудове розслідування щодо можливого витоку інформації.

9 серпня директор НАБУ Семен Кривонос повідомив, що затвердив висновок службового розслідування щодо можливого тиску на викривачів корупції через виток даних.

Тепер хазяєва Углави (Коломойський і ко) знайшли спосіб, як і далі руйнувати ненависне їм НАБУ зсередини. Ці "хазяєва" і є справжніми ворогами Держави Україна, які нищать її системно, але безкарно, на протязі трьох дисятиліть

На фото вгорі: Підозрюваний у зрадництві Углава намагається втриматися на посаді замдиректора НАБУ шахрайським способом. Джерело: сторінка Гізо Углава у Facebook

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]