Україна загрожує атакувати військові об'єкти у Сибіру - FT

|
Версия для печатиВерсия для печати

Україна протягом кількох місяців закликала своїх західних союзників постачати їй ракети великої дальності, щоб вражати російські військові бази далеко за лінією фронту.

Про це пише Financial Times (FT).

В уряді України виданню заявили, що невдовзі українські військові зможуть вражати будь-які цілі, зокрема у Сибіру.

«У нас немає обмежень щодо дальності, і незабаром ми зможемо вразити всі цілі на території росії, у тому числі в Сибіру. Ми в Україні знаємо, як важко захищатися від таких атак із повітря. Незабаром і в росії не буде безпечних зон», - сказав на умовах анонімності радник уряду України з питань оборони.

6 грудня український безпілотник атакував курский аеродром, внаслідок чого спалахнув нафтонакопичувач. 5 грудня було атаковано два інші військові аеродроми — під Саратовом та Рязанню. Троє людей загинули. Як передає FT, представники українського Міністерства оборони та аналітики заявили, що ці атаки є частиною нової тактики, спрямованої на те, щоб зірвати російське військове планування та «розбурхати» громадськість, показавши, що і в росії небезпечно.

Представники Міноборони України вважають, що одним із довгострокових результатів таких атак може стати розосередження росією своїх збройних сил усередині країни, що допоможе захистити їх, але ускладнить військове маневрування.

На фото: Тим часом на Транссибірській магістралі в РФ невідомі спалили щитки, - Стратком ЗСУ.

Щитки спалили на Транссибірській магістралі поблизу Красноярська.

Про це повідомляє Центр Стратегічних комунікацій ЗСУ.

"За попередньою інформацією, поблизу Красноярська на Транссибірській магістралі невідомі спалили декілька розподільчих щитків сигнальної та блокуючої систем автоматики", - йдеться у повідомленні.

Транссибірська магістраль - це головна та найважливіша залізнична артерія рф. Вона сполучає європейську частину росії з Сибіром і Далеким Сходом.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]