Вікторія Сюмар: Історія Авдіївки здатна повторитися

|
Версия для печатиВерсия для печати

"Важко писати. Важко навіть думати. Так, в оточенні в Авдіївці залишаються наші, що підтвердив генерал Тарнавський. Так, схоже, що на Запорізькому напрямку, де росіяни стягнули резерви, почався новий наступ.

А я злюся від того, що імпотентна Рада збирається раз на кілька тижнів. Що вже три місяці ми вимагаємо створити ТСК щодо побудови оборонно-фортифікаційних споруд і у відповідь чуємо лише: "йдіть нах, не ваше собаче діло".

Один доручає іншим щось будувати, інші кажуть: нема грошей. Врешті: в нас немає підготовлених якісних нових оборонних рубежів після відводу військ.

Що це означає? Що історія Лисичанська, Сєвєродонецька, Бахмута, Авдіївки цілком здатна повторитися в Часовому Ярі, Купянську, Краматорську, Славянську.

І це в тому числі тому, що комусь пох@р. Комусь, хто міг би натиснути кнопку, розібратися в проблемах, залучити бізнес і місцеве самоврядування і копати, копати, копати, копати.

Замість цього під килимом хтось воює за те, щоб розпоряджатися мільярдами. А хтось вмирає…

Вибачте, але в мене вичерпалися цензурні слова для опису всього абсурду і маразму….

PS. Бляха, ми вигребемо війну, якщо використовуватимемо знання сили і вміння всіх, коли разом ефективно працюватимемо. Інакше - закопаємось, разом з країною, під хвалєбні пости пазітівних блогєров."

Автор: Вікторія Сюмар, народний депутат України

(Джерело).

Вгорі: Слов'янськ і Краматорськ під ворожим вогнем. По Краматорську росіяни випустили три ракети —  поцілили у промзону та приватний сектор. Ймовірно, під завалами одного з будинків перебуває сім'я з 4 осіб. Зруйновано 2 будинки, пошкоджено ще 23. У Слов'янську снаряд влучив у школу. За попередньою інформацією, під завалами може бути одна людина. Фото: Донецька ОВА 

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]