Віталій Шабунін: Татаров рятуватиме свого Шила так само, як колись Офіс президента рятував Татарова

|
Версия для печатиВерсия для печати

"Як ви знаєте, САП/НАБУ взяли Артема Шила за крадіжку 94,8 млн грн на закупівлі трансформаторів під час війни.

Шило яскравий представник корумпованої частини СБУ. За 10 років на переважно правоохоронних посадах він набув майна на 140 млн грн.

Наприклад, під час повномасштабного вторгнення дружина Шила добудувала триповерховий бʼюті-салон в Києві.

З нетерпінням чекаємо на:

1. Комунікаційне шапіто від корумпованої частини СБУ: мовляв, Шило лічно керує ударами по російських НПЗ (чи схожого брєду).

2. Процесуальне пекло від Татарова (і, відповідно, ОП) задля порятунку свого Шила. Останній же очевидно не лише для себе "заробляв" на посаді в СБУ.

Ми в ЦПК зафіксуємо імʼя та роль кожного учасника цього шоу, так само як ми це зробили по Татарову (див.коменти).

Всі вони рано чи пізно відповідатимуть перед законом. Ніхто більше не має втекти, як Портнов: ані Шило, ані Татаров."

Автор: Віталій Шабунін, голова правління Центру протидії корупції

(Джерело).

Вгорі: покидьок Артем Шило - типовий представник зрадників з правоохоронної системи України, завдяки яким ворог і прийшов на нашу землю. Кат Майдану Олег Татаров з Офісу президента розставляє на вищі посади в державі собі подібних. Але на все приходить час розплати. Скріншот з відео

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]