В Трампа стріляли на мітингу (ФОТО, ВІДЕО)

|
Версия для печатиВерсия для печати

Екс-президент США Дональд Трамп після гучних ударів чи вибухів впав на мітингу в Пенсільванії. Агенти Секретної служби вивели колишнього президента Дональда Трампа зі сцени. На його обличчі була кров.

Про це повідомляє CNN.

Репортери пулу під час мітингу в Батлері, штат Пенсільванія, де колишнього президента Дональда Трампа евакуювали зі сцени, повідомили, що вони почули "серію гучних вибухів або гучних ударів" перед тим, як агенти Секретної служби кинулися до Трампа.

 

"Секретна служба негайно прикрила президента Трампа", - йдеться в звіті пулу. "Після цього Пул почув залишковий удар".

Агенти допомогли йому підвестися, а на його обличчі була кров.

Йдучи зі сцени, він підняв кулак і кричав у відповідь натовпу. Потім його посадили в автомобіль та евакуювали з місця події.

Колишній президент Дональд Трамп перебуває в безпеці після інциденту на його мітингу, заявив Ентоні Гульєлмі, керівник відділу комунікацій Секретної служби США.

"Інцидент стався ввечері 13 липня на мітингу Трампа в Пенсільванії. Секретна служба запровадила захисні заходи, і колишній президент у безпеці. Зараз це активне розслідування Секретної служби, і додаткова інформація буде оприлюднена, коли вона буде доступна", — сказав Гульєлмі в заяві.

У США під час виступу кандидата в президенти Дональда Трампа в Пенсильванії пролунали постріли, повідомляє Sky News.

"Співробітники служби безпеки вивели колишнього президента зі сцени.Трамп, схоже, впав на землю під час виголошення промови. Його швидко оточила озброєна охорона, і він лежав близько хвилини. Потім він піднявся на ноги і підняв кулак у повітря, після чого його вивели зі сцени і посадили в автомобіль, а потім відвезли з місця події", – йдеться у повідомленні.

На відео було видно кров на вусі Трампа. Подробиць про стан кандидата в президенти США наразі немає.

«Аргумент»


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

12:01
Судитимуть архимандрита УПЦ МП: виправдовував агресію рф
10:02
Слуга народу (Джокер) Роман Кравець, партнер Шарія та Медведчука, залишається безкарним - його покривають українофоби з Банкової
08:00
З лютого 2022 року США надали Україні військової допомоги на $55,4 млрд - Держдепартамент (ПЕРЕЛІК)
20:00
У вівторок в Україні сухо, температура - комфортна
19:28
Україна контролює вже 44 населених пункти і 1000 квадратних кілометрів Курщини (ОФІЦІЙНО)
18:02
Критична сировина як драйвер протистояння держав; роль у цьому покладів України
17:07
НАЗК дослідить спосіб збагачення полковника СБУ Зеленського після розслідування "Слідства.Інфо"
16:06
Юрій Ніколов: Де влада зараз краде гроші
14:05
Заступника Галущенка затримали ще 10 серпня, НАБУ та САП про "підтримку" слідства від міністра "нічого не знають", - журналіст Ніколов
12:02
Керівник Держекоінспекції Карпатського округу Сергій Гаєвський від "Слуги народу" має понад 19 млн грн необґрунтованих активів

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]