В Україні 14 вересня сильні дощі в Карпатах та на Закарпатті, до +31° тепла

|
Версия для печатиВерсия для печати

У західних, Вінницькій та Одеській областях хмарно, вночі помірні, вдень значні дощі, грози, температура вночі 13-18° вдень 18-23°; в Карпатах та на Закарпатті впродовж доби сильні дощі, температура 11-16°.

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр

На решті території мінлива хмарність, без опадів, лише вночі у більшості північних та центральних областей місцями невеликий дощ; температура вночі 14-19°, вдень 24-29°, на південному сході країни до 31°.

Вітер в Україні переважно південно-східний, 7-12 м/с, на Лівобережжі та у західних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Прогноз погоди на 14 вересня по Київщині

Мінлива хмарність/ Вночі місцями невеликий дощ, вдень без опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 14-19°, вдень 24-29°; у Києві вночі 16-18°, вдень 26-28°.

У наступні дві доби у південно-західній частині та більшості західних областей короткочасні дощі, місцями грози, на решті території без опадів;

Температура істотно не зміниться.

Вітер в Україні південно-східний та східний, 5-12 м/с, завтра на Лівобережжі та у західних областях, 15-16 вересня на південному сході подекуди пориви 15-20 м/с.

14 вересня в Карпатах та на Закарпатті сильні дощі (IІ рівень небезпечності, помаранчевий); вдень у західних, Вінницькій та Одеській областях значні дощі, грози (I рівень небезпечності, жовтий).

14-15 вересня, внаслідок очікуваних дощів, місцями значних та сильних, на річках Закарпатської області очікується підвищення рівнів води на 0,5-1,5 м, у нижнiх течiях Боржави до 2,0 м над рівнями на 8 годину 13 вересня, без негативних наслідків.

14-16 вересня, у зв'язку з очiкуваними значними, мiсцями сильними дощами, очiкується формування дощового паводку з пiдвищенням рiвнiв води над рiвнями на 08 годину 13 вересня:

  • - на рiчках басейнiв Днiстра та Сяну (Львiвська, Iвано-Франкiвська областi) на 0,5-1,5 м, мiсцями до 2 м;
  • - на лiвих притоках Днiстра (Тернопiльська, Хмельницька, Вiнницька областi) на 0,3-1,0 м з можливим початковим виходом води на заплаву (I рiвень небезпеки - жовтий).

14 вересня, у мiсцях проходження iнтенсивних дощiв, можливе формування значного мiсцевого та схилового стоку, в гiрських районах iснує загроза формування локальних селевих потокiв (I рiвень небезпеки - жовтий).

14-15 вересня, у зв'язку з очiкуваними значними опадами, на рiчках суббасейнiв Пруту та Сiрету очiкуються пiдвищення рiвнiв води на 0,5-1,5 м над рiвнями 08 годину13 вересня.

У мiсцях проходження сильних злив буде вiдбуватися формування значного схилового та мiсцевого стоку, стрiмке пiдвищення рiвнiв води до 2,0 м на малих водотоках; на ділянці Прута Чернівці – державний кордон (біля с. Петрашi Вижницький район, Чернівецька обл.) можливе затоплення дiлянки ґрунтової автодороги; у гiрських районах iснує загроза формування локальних селевих потокiв (I рiвень небезпеки - жовтий).

14-16 вересня, у зв'язку з очiкуваними значними, мiсцями сильними дощами, на рiчках суббасейну Захiдного Бугу очiкується формування дощового паводку з пiдвищенням рiвнiв води на 0,2-0,8 м над рiвнями на 08 годину 13 вересня, без негативних наслiдкiв

Впродовж 14 вересня, в мiсцях проходження iнтенсивних дощiв, можливе формування значного мiсцевого стоку.

«Аргумент»


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:11
18 вересня в Україні місцями короткочасний дощ, гроза, до +24° тепла
19:23
Привласнення коштів на укриттях цивільного захисту: БЕБ провело обшуки у підрядника та закладах освіти
18:11
Інноваційні функції відеокарт Palit
18:05
Більше тисячі членів Хезболли поранені в Лівані внаслідок кібератаки на їх пейджери
17:36
Факторы, влияющие на волатильность криптовалюты
17:33
СБУ знешкодила агентурну групу воєнної розвідки рф, яка шпигувала за підрозділами ЗСУ на Запоріжжі
16:32
ДБР повідомило про підозру старості округу та правоохоронцю з Рівненщини, які організували схему для ухилянтів
15:30
Wall Street Journal про загальні втрати України та Росії на війні: мільйон загиблих та поранених
14:20
"Слуги народу" прийняли законопроєкт про підвищення податків, закон почне працювати "заднім числом"
13:09
У МВС сподіваються на прийняття закону про тотальний відеонагляд до кінця року

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]