Ворог обстріляв ракетами військові навчальні центри у трьох областях

|
Версия для печатиВерсия для печати

російські військові вранці з території білорусі випустили 20 ракет по селищу Десна Чернігівської області, ще 24 ракетами обстріляли військові об’єкти навколо Житомира.

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин повідомив у відеозверненні, що "по місту нічого не прилетіло".

«Сьогодні зранку ми всі прокинулися від гучних вибухів. Слава Богу, по Житомиру нічого не прилетіло. Були обстріляні військові об’єкти навколо Житомира. З літаків, які зайшли з білорусі, були запущені ракети. Сумарно було 24 ракети запущено по військовим частинам і об’єктам навколо Житомира», - зазначив мер.

Сухомлин додав, що наразі на кордоні з білорусю та навколо Житомира продовжують будувати укріпрайони.

Близько 5.00 Житомирська міськрада повідомила про небезпеку в місті та навколо нього. Повітряна тривога тривала з 5.05 до 7.04.

Також близько 5 години ранку масового ракетного обстрілу зазнала Чернігівська область, повідомляє в Фейсбуці Оперативне командування “Північ”.

“Сьогодні, 25 червня, близько 5 години ранку Чернігівська область зазнала масового ракетного обстрілу. З території республіки білорусь з літаків та з землі було випущено 20 ракет по селищу Десна”, - ідеться в повідомленні.

Унаслідок обстрілів зруйновано об'єкти інфраструктури. Попередньо без втрат. Подробиці уточнюються та будуть повідомлені згодом.

В ОК “Північ” нагадали, що не слід публікувати фото та відео наслідків ракетних ударів.

У Яворівському районі росіяни завдали ракетного удару по військовому об’єкту. ППО вдалося збити дві крилаті ракети, чотири влучили в ціль.

З його слів ракети були випущені з Чорного моря.

Внаслідок ракетного удару четверо постраждалих: один середньої важкості, троє - легкої. Усіх госпіталізовано.

На цей час рятувальникам вдалося локалізувати та погасити загоряння, яке розпочалося внаслідок влучання ракет.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

«Сьогодні о 4 годині ранку ракетного удару зазнав військовий об‘єкт на Яворівщині. За попередньою інформацією, ПВК «Захід» вдалося збити дві ракети. Чотири, на жаль, долетіли», - написав Козицький.

Як повідомлялося, 24 червня російські військові обстріляли Миколаїв, Харківщину та Одещину. По останній росіяни випустили близько 70 ракет, вбивши 10 осіб, ще 29 – отримали поранення.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]