Ворог просунувся під Торецьком, біля Новогродівки та Григорівки

|
Версия для печатиВерсия для печати

Аналітики проєкту DeepState у ніч проти 21 серпня оновили карту й повідомили, що росіяни просунулися у трьох населених пунктах Донецької області.

Ворог просунувся у Північному, Дружбі, Завітному, біля Новогродівки та Григорівки. Тривають бої в Нью-Йорку.

Бої на Курщині

Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) проаналізували "додаткові успіхи" Сил оборони у просуванні в Курській області РФ: "Українські війська продовжували наступати по всій українській ділянці фронту в Курській області 20 серпня і нещодавно досягли додаткових успіхів".

У звіті вказують на те, що російські так звані військові блогери заявляли 20 серпня, що українські сили продовжують механізовані атаки на околиці Кореневого, і що російські сили завдають артилерійських і повітряних ударів, щоб стримати просування українських сил.

За їхніми словами, російські сили відновили деякі втрачені позиції і просунулися в полях на південь від Сафоновки.

Крім того, геолокаційні кадри, опубліковані 20 серпня, показують, що українські сили також просунулися в лісистій місцевості на північ від Руського-Порічного (на північний схід від Суджі і за 20 км від кордону), що узгоджується з картами, опублікованими російськими "військовими" блогерами, на яких відображене просування українських військ уздовж усієї території, прилеглої до населених пунктів, що входять до складу району Руського-Порічного.

Головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський 20 серпня продемонстрував карту, що відображає ситуацію в Курській області, і ISW буде використовувати межі цієї карти для оновлення своєї оцінки заявлених меж українського просування в Курській області.

Сирський під час своєї доповіді на Конгресі місцевої та регіональної влади продемонстрував карту, на якій зображена нібито поточна передова лінія українських військ у Курській області.

"Карта Сирського вказує на те, що українські війська просунулися трохи далі, ніж оцінює ISW, а саме: біля Вікторівки (на південний захід від Корєвено); між Снагостом і Коревено; на північний схід від Коревено в районах на північ від Крем'яного і на північний захід від Погребків; на схід від Малої Локни (на північ від Суджі); і на південний схід від Суджі ... ISW не ставить під сумнів викладення Сирським розташування українських сил у Курській області і подає його у відповідності до презентації Сирського", - йдеться у повідомленні ISW.

ISW продовжує вважати, що українські сили не контролюють всю територію за лінією розмежування згідно з доктринальним визначенням "контролю", яке ISW використовує для формування своїх оцінок контролю над територією.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]