Вперше в історії США обігнали рф у експорті газу до Європи

|
Версия для печатиВерсия для печати

За підсумками червня поточного року Сполучені Штати Америки вперше в історії поставили до Європи більше газу, ніж росія.

Про це заявив виконавчий директор Міжнародного енергетичного агентства Фатіх Бірол.

"Нещодавнє різке скорочення росією обсягів природного газу до ЄС означає, що це перший місяць в історії, коли ЄС імпортував більше газу у вигляді ЗПГ зі США, ніж через трубопроводи з росії. Падіння російської пропозиції вимагає зусиль для зменшення попиту в ЄС, щоб підготуватися до важкої зими", – повідомив Бірол.

Зазначаэться, що останніми місяцями ЄС імпортує рекордні обсяги американського зрідженого газу. Відповідно до даних Міністерства енергетики США, у квітні 2022 року на п'ять європейських країн – Францію, Іспанію, Велику Британію, Нідерланди та Польщу – припадало 54,1% загального американського експорту зрідженого газу.

Повідомлялось, що Канада веде переговори відносно постачання газу та нафти з європейськими країнами, зокрема з Іспанією та Німеччиною.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]