Всіх, хто донині всерйоз сприймає Арестовича — просто шкода. Можна бути тупими, але ж не настільки - журналіст

|
Версия для печатиВерсия для печати

Про те, чому Олексій Арестович - покидьок і ворог, розповідає журналіст Марина Данилюк-Ярмолаєва у своему блозі у виданні Цензор.нет.

Улітку поруч маленький хіпста-бар уперто крутив рекламу коктейлю "Арестович". Крутили вони її навіть тоді, коли пихатий люсік зашкварився черговою партією українофобських заяв. Якось ішла поруч повз цю рекламу і подумала: "А відчуття бізнесу у вас нема. Так і загнетесь". І так і сталось. За місяць туди в’їхала харківська квадратна піца, яку відкрила пара молодих переселенців. У них все просто літає.

Зараз телеграми рашистів крутять заяви Арестовича і його дружка Фейгіна, що то "ППО наше таке нікчемне, що збило ракету, а вона впала на житловий будинок у Дніпрі". Це ніщо інше, як поливання брудом наших спеціалістів. А ще це ставить питання, чому ж ви з Фейгіним — такі фахівці не працюєте в наших спеціалізованих бригадах? У нас є глядачі і знайомі, які працюють на всіх машинах протиповітряного захисту — у них нема ні вихідних, ні відпочинку. І групи зміни працюють дуже щільно. І відповідальності побільше, ніж тішити рашистів фейками про те, які незграби працюють в ЗСУ.

А тепер до професійних коментарів.

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат пояснив, що ракета прилетіла в житловий будинок у Дніпро — призначена для ураження авіаносних груп у морі, вона може оснащуватися ядерною частиною.

"Ракета, яка була випущена по багатоповерхівці у Дніпрі – це ракета Х-22, випущена з дального бомбардувальника Ту-22М3, запуски проводилися із району Курська та Азовського моря. Загалом 5 пусків цих ракет. Що це за ракета? Така ракета влучила кілька місяців тому по торговому центру в Кременчуку".

Також був коментар, що для того, аби збивати подібне — потрібні Patriot і SAMP-T. Те саме, на що тільки поїхали вчитись наші групи спеціалістів. Те що вони навчаться швидко і якісно, у мене нема сумнівів.

Але виявилось, що нашим недолугим хайпожерам треба було пояснити ще раз. І ранок почався із заголовків капслоком: "Ігнат офіційно спростував заяву Арестовича". Хто такий Арестович? Актор із серіалу "Мухтар" і Люся з вусиками під пудрою?

І наостанок. Коли РФ з 4 різних сторін обстрілює наші міста ракетами — це не вина ППО. Це вина Ро₴ії, її керівництва. Її недолугого народу, якому абсолютно комфортно таке спостерігати. І їх кривобоких типу опозиційних політиків і журналістів, які тільки й думають, як його пропетляти і повернути все взад.

Гатити ракетою для авіаносця по житловому будинку в суботу — чітко розуміючи, що на вихідні всі вдома — це дно. І треба це розуміти. Що це було свідоме зробити якомога кількість жертв.

А всіх, хто донині всерйоз сприймає Арестовича — мені просто шкода. Можна бути тупими, але ж не настільки.

На фото: грань між травесті і підаром покидьок Арестович давно переступив

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]