"Втеча в страху перед конфіскацією": з порту Гамбурга "евакуювали" 82-метрову яхту Путіна

|
Версия для печатиВерсия для печати

82-метрова яхта Graceful, яка належить російському президенту Володимиру Путіну, залишила порт Гамбурга, в якому знаходилась кілька місяців.

Про це повідомила Bild.

Зазначається, що яхта вийшла з порту Гамбурга в понеділок на світанку. Вона вирушила Кільським каналом, прямуючи до Балтійського моря та Росії.

"Це дійсно була втеча в страху перед конфіскацією", – зазначає видання.

82-метрова яхта Graceful була побудована в 2014 році за майже 87 мільйонів євро. Вона перебувала у Гамбурзі кілька місяців. За цей час на ній встановили два нові балкони.

Bild зазначає, що інформацію про перебування яхти Путіна в порту Гамбурга  днем раніше оприлюднила  газета Kieler Nachrichten.

"Росіяни, вочевидь, побоюються, що майно їхнього лідера можуть конфіскувати", - пише видання, нагадуючи, що нещодавно міністр закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс оголосила про суворі санкції у разі нападу Росії на Україну. 

Як зазначають німецькі ЗМІ, той факт, що яхти приватних клієнтів іноді стоять у доках верфі Blohm + Voss в порту Гамбурга, не є чимось особливим. Тим не менш, порт надав яхті Путіна особливе місце - поруч з Emden, 89-метровим корветом К130 німецького флоту.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]