Юрій Бутусов: Дрібні люди на високих посадах

|
Версия для печатиВерсия для печати

"Заступник голови комітету по обороні Верховної Ради від правлячої партії зробила заяву, що головнокомандувач ЗСУ призначає некомпетентних генералів, яких треба судити, на найвищі посади у військах. І що командувач найбільшим стратегічним угрупованням ЗСУ - злочинець. Офіційна посадова особа, яка відповідає за парламентський контроль над силами оборони, висунула звинувачення, яке влада має або спростувати або підтвердити, оскільки тепер на це будуть посилатись усі медіа.

Неймовірно, але за день це звинувачення не прокоментували ні Верховний головнокомандувач, ні міністр оборони, ні головнокомандувач ЗСУ.

Особливо дивує мовчання керівництва ЗСУ - то як це розуміти? Це правда і ви просто перелякались відповідати? У вас є сміливість та відповідальність?

Міністр оборони у нас існує? Чи він як завжди намагається нікуди не втручатись і ні за що відповідати?

Президент як завжди ховається. То це розуміти, що він згоден з такою оцінкою свого депутата? Так чому він не звільняє призначених ним самим генералів? Це ж президент ухвалив рішення про призначення. Або чому не захищає своїх генералів - чи йому до керівництва армії, яке він постійно хвалив вже стало байдуже?

Дрібні страхи - це перша ознака дрібних людей на посадах, людей, яким є чого боятись, та які відчувають провину.

Завтра зроблю стрім про Сирського та Содоля, детальний, та про проблеми та постановку завдань нашими генералами.

Новий керівник фронтом генерал Содоль - злочинець, Сирський дозволив йому поставити "своїх", - заступниця голови комітету ВР Безугла

нагадаємо: заступниця голови комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Мар’яна Безугла після поїздки на фронт назвала командувача Об’єднаних сил ЗСУ Юрій Содоля злочинцем.

Про це депутатка написала у своєму телеграм-каналі.

"Повернулася з фронту. Новий керівник фронтом генерал Содоль - злочинець. Сирський дозволив йому поставити "своїх": Галушкіна, Соколова, Луценка. Не за навиками, а за належністю до генеральскої фракції Содоля", - заявила Безугла.

За її словами, "Галушкін завалив оборону Харківщини". Після чого народна обраниця добилася його заміни.

"Тепер тут Драпатий. Після цього Содоль намагався мене блокувати по всьому фронту. Соколов має кримінальне провадження по Чонгару і зараз відповідальний за ділянку фронту. Луценко пропустив прорив Очеретиного на Покровськ і не покараний", - повідомила вона.

Пост Безуглої про Содоля

Вона підкреслила, що "жоден генерал не покараний ні при Залужному, ні при Сирському".

"Вони "спливають" знову і знову. Нічого не помінялося. Генеральські фракції продовжують гробити наше майбутнє. І Сирський - частина процесу. Він не може вийти за рамки. Я бачу спроби, але", - пояснила Безугла.

Наприкінці вона пообіцяла що не мовчатиме. Та звернулась до Головнокомандувача ЗСУ: "Тільки факти. Олександре Станіславовичу, last call (останній дзвіночок - Ред.)".

Раніше, нардепка Мар’яна Безугла вирішила залишитися у складі фракції "Слуга народу" у ВР, втім обіцяє у партію "СН" не повертатися.

Вгорі: Мар'яна Безугла. Фото з відкритих джерел

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]