Заступник Єрмака Шурма не захотів відповідати, коли його брат втік з України

|
Версия для печатиВерсия для печати

Заступник керівника Офісу президента Ростислав Шурма не став відповідати на запитання, коли і за яких обставин його брат Олег залишив Україну.

Джерело: інтерв’ю Шурми "Економічної правди".

Пряма мова:

ЕП: Як правило, ми не дозволяємо собі лізти в особисте життя, але це швидше питання яке представляє суспільний інтерес, ніж особисте. Де зараз знаходиться ваш брат?

РШ: Саме зараз де він знаходиться, я не знаю, бо він доволі багато подорожує.

ЕП: Україні?

РШ: Наразі – не в Україні.

ЕП: Чи правда, що він виїхав до війни і досі не в’їхав?

РШ: Я думаю, що ми зараз з вами зупинимо інтерв'ю, тому що я думав, що у нас з вами спілкування на економічні теми, а ми вже 35 хвилин спілкуємося на предмет особистого життя.

ЕП: (В цей момент розмова припинялась, проте згодом Шурма вирішив таки продовжити інтерв’ю).

Нагадаємо: у серпні Bihus.Info повідомили, що сонячні станції під російською окупацією, співвласником яких є оточення заступника голови Офісу президента Ростислава Шурми, отримували оплату за "зеленим тарифом" до літа 2023 року, хоча, ймовірно, не мали зв’язку з об’єднаною енергосистемою України. До цього був начебто причетний Олег Шурма.

У жовтні 2023 року Служба безпеки України повідомила, що не бачить ознак кримінального правопорушення за статтею про колабораційну діяльність у діях посадовців компаній, пов’язаних з заступником голови ОП Ростиславом Шурмою, які отримували гроші за "зелену" енергетику, будучи в окупації.

На фото: Заступник Єрмака Ростислав Шурма "зачищає" "російську" частину своєї біографії. Це гидко

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]