Зеленський у виступі на Мюнхенській конференції: «Глибинної корупції в Україні немає»

|
Версия для печатиВерсия для печати

За словами президента, в Україні продовжують запроваджуватися реформи.

Під час онлайн-виступу на Мюнхенській безпековій конференції президент Володимир Зеленський заявив, що повоєнне суспільство в Україні більше не пробачить корупції, передає «Інтерфакс-Україна». Глава Української держави виразив переконання, що зараз у країні немає глибинної корупції.

«Ця війна багато вимила. Багато хто втік із нашої держави, якщо говорити відверто. Багато хто залишився з окупантами з власної волі. І такої інформації дуже багато ... Є реформи, є антикорупційна система – у нас вона одна з найпотужніших у Європі". Наше суспільство повоєнне не пробачить якихось корупційних кроків і тому я впевнений, що ми це поборемо», – заявив Зеленський.

Зокрема, Зеленський згадав конкурс на посаду директора Національного антикорупційного бюро, який має завершитися в березні. Президент заявив, що після цього антикорупційна система в Україні працюватиме "на сто відсотків".

«У нас багато інституцій, завершується відбір посадової особи до антикорупційного органу. І ця система на 100% працюватиме. Тобто, незважаючи на війну, ми працюємо. Хоча є ті чи інші моменти. На жаль, люди у світі, а це було за всіх війн: хтось воює, а хтось користується війною. Але я впевнений, що ми все це поборемо, тому що цього всього залишається не так багато», – сказав Зеленський.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]