Зрадники Ілля Кива та Костя Калоша (Костянтин Бедовой) радіють звільненню Медведчука: думають, він допоможе путіну виграти війну

|
Версия для печатиВерсия для печати

Поки українці радіють поверненню з полону захисників «Азовсталі», депутат-зрадник Ілля Кива та його прихвостень — сепаратист Константин Бедовой (Костя Калоша, на фото угорі ліворуч) розраховують, що передача росії Віктора Медведчука допоможе путіну виграти війну.

Про це повідомляє Інформатор.

Нагадаємо, вночі 22 вересня 215 українських захисників обміняли на кума путіна Віктора Медведчука і 55 російських військових.

На думку Киви, який переховується в Москві і не вилазить зі студій пропагандистських помийок, Медведчук допоможе путіну реалізувати так званий план поділу України, за яким західні області мають відійти Польщі, а південь та схід — росії. Зрадник також радіє оголошеній в росії мобілізації. У своєму телеграм-каналі він написав: «Осінь заграє новими фарбами».

В хворій уяві Киви, у разі реалізації цього задуму, путін призначить його чи не «прем’єр-міністром Малоросії». Його спільник Костя Калоша, який вже півроку ховається за кордоном, заворушився і також планує повернутися в окуповану путіним Україну. Нагадаємо, Калоша втік спочатку до Болгарії, а потім до Молдови. Це сталося після того, як захисники України знищили його надії стати російським «комендантом» селища Білогородка на Київщині.

Як повідомлялося раніше, Кива і Калоша підтримують зв’язок. З Москви та Кишиніва координують так звані «сплячі» ДРГ в український містах, а також допомагають окупантам встановлювати «порядки» на тимчасово окупованих територіях: шукають серед місцевих колаборантів і коригувальників.

«Україна вже скоро увійде до складу росії. Нам на роду написано бути разом — росіяни, українці, білоруси один народ — ми росіяни», — марить Кива в своєму телеграм-каналі. Насправді ж Медведчуку в кращому випадку світить повторити долю Януковича, в гіршому — відповісти головою за мільярди російських рублів, які він отримував всі ці роки і мав витрачати на «підготовку» України до нашестя орди: зустріч окупантів квітами, парад на Хрещатику та інші нездійсненні путінські фантазії. Тож захистити Киву та Калошу буде просто нікому: або міжнародний трибунал, або б’ють їхні ж кремлівські господарі, як це повсякчас відбувається з колаборантами, що більше не мають жодної цінності.

На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:00
У суботу в Україні хмарно з проясненнями, дощі в центрі та на півдні
18:08
Смерть на колесах: чому китайські електромобілі становлять серйозну загрозу для нашої безпеки
17:04
"Після перемоги Революції Гідності": чому по Татарова, Портнова та інших зрадників з цієї кодли українці все одно прийдуть
16:58
Продаж картин Медведчука, які мають музейне значення, буде зупинений - АРМА
16:05
Генерал СБУ, покидьок Ілля Вітюк у 2014 році знімав Майдан з боку «Беркута» - Слідство.Інфо
15:33
Олександр Чупак: Чому держава не спроможна розв’язати демографічну проблему
13:18
Новини агентури ФСБ: нардеп Артем Дмитрук співпрацює зі священником УПЦ МП Чертиліним, якого підозрюють у держзраді, – Bihus.Info
12:18
Геть від москви: Молдова скоротила зовнішні торговельні відносини з рф до 3%
11:02
Перше збиття Ту-22М3 у повітрі: ЗСУ вразили літак за 300 кілометрів від України (ВІДЕО)
10:54
Ракетний удар рф по Дніпру та області: вбито 9 осіб, зокрема 3 дітей, понад 25 дістали поранення

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]