2023-й рік має стати роком перемоги України та роком кінця путінської Росії

|
Версия для печатиВерсия для печати
Фото дня

Це із новорічного відеозвернення головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, і в нас не може бути інших побажань нашим читачам.

У році, що минає, трапилося найстрашніше, непоправне - але не "немислиме", не "неможливе". Сьогоднішнє горе на українській землі – закономірний підсумок багаторічної російської безкарності.

Те, як Україна прийняла бій, змінило світ. Коли Зеленський каже, що українці згуртували Захід, об'єднали Європу, захистили цінності, повернули словами сенс – у цьому немає жодної краплі перебільшення. Українці, сьогоднішні лідери вільного світу, гинуть щодня – молоді, прекрасні, сповнені сил. Цей біль неможливо вмістити. Такою жахливою ціною твориться світова історія.

Все пострадянське тридцятиріччя буде переосмислене як підготовка до цієї вирішальної битви. Зараз ми бачимо Захід у процесі перезборки. Усі стратегії, схеми, формули, засновані на боягузливому, добродушному, зрадницькому чи корисливому небажанні бачити загрозу та називати речі своїми іменами, дискредитовані назавжди. Те, що відбувається сьогодні, неможливо "розбачити". Замість горезвісного туману війни настає сліпуча ясність.

Україна зриває маски, скасовує лукавство, диктує повістку, чи це реформа ООН, чи нова конфігурація ЄС. Величезними муками та кров'ю буде забезпечено новий дизайн світопорядку.

У 2023 році Росія більше не велика держава зі "сферою впливу" та "інтересами", які необхідно враховувати. Гігантська бензоколонка з ракетами скидає останні козирі та перестає бути навіть бензоколонкою. Так, російська машина вбивств має ще запас грошей і ракет, але вона приречена на ліквідацію. Її меседж Європі – суп із хом'яка чи з бобра, агресивне убожество. Незабаром мають бути заарештовані брудні російські мільярди, обрубані мерзенні щупальця - агентурні мережі, "безсмертні полки", аналітичні та культурні центри.

Російське зло харчувалося двозначністю, недомовленістю, редакторської несумлінністю. Евфемізми уможливили патологічну безкарність російського тероризму. Правда української вітчизняної війни скасовує "гібридність". Кров, холод, помста – прості страшні речі, які не терплять еківоків.

Усі, хто продовжує плекати мрію про російську громадянську спільноту, хто "малі справи", творчі досягнення або героїчні жертви працює на російську нормалізацію, хто грає в "справжню соціологію" або говорить про "архітектуру безпеки" з російською участю - просто обслуговує зло, продовжує агонію імперії і віддаляє велику українську перемогу, будь він хоч сумлінний володар думок, хоч папа римський.

Русофобія – єдина можлива здорова реакція організму західної цивілізації. Нам не потрібний "мир без війни". Нам потрібний світ без Росії.

«Аргумент»


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]