Арсен Жумаділов очолив новостворене ДП «Державний оператор тилу»

|
Версия для печатиВерсия для печати

Міністр оборони України Рустем Умєров підписав контракт та наказ про призначення державного управлінця і кримськотатарського громадського діяча Арсена Жумаділова гендиректором ДП «Державний оператор тилу».

Про це на брифінгу розповів заступник міністра оборони Дмитро Кліменков, повідомляє Суспільне.

За його словами, Арсен Жумаділов пройшов усі необхідні перевірки й офіційно став на посаду. Перший напрям, за яким "Державний оператор тилу" забезпечуватиме ЗСУ – це харчування. Проведення закупівель заплановане на грудень. Перші поставки очікуються у другому кварталі 2024 року. Щоб підприємство юридично запрацювало на повну потужність, лишилося, щоб уряд підтримав дві постанови, запропоновані Міноборони.

"Щодо однієї постанови, то ми вже очікуємо на позитивне рішення. Друга постанова, я очікую, буде прийнята до 15 листопада. І тоді "Державний оператор тилу" запрацює на 100%", – сказав Дмитро Кліменков.

Наразі їжу для Збройних сил України Мінборони тимчасово закуповує за новими правилами. Вони будуть діяти на перехідний період, поки "Державний оператор тилу" візьме на себе всі обов’язки для забезпечення потреб армії.

З 28 серпня цього року Арсен Жумаділов обіймав посаду голови Агенції ресурсного забезпечення Збройних сил України. Після призначення Жумаділов заявив, що планує перетворити Агенцію на ключового оператора тилового забезпечення армії та найбільшого публічного замовника країни.

«Аргумент»


На цю тему:

 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:00
У вівторок в Україні майже без опадів, вдень вище +10°С
18:10
74% українців вважають боротьбу з корупцією найважливішою реформою (ОПИТУВАННЯ)
16:11
Для розуміння рівня "менеджменту" в Офісі президента: там досі шукають заміну Костіну: але знайти "незашквареного" - проблема
14:04
Юрій Касьянов: "Вовина тисяча", майбутні вибори та реалії
12:04
У Полтаві чиновник - брат підприємця, який переховується у Росії, задекларував готівку та золота на 2,6 млрд грн
10:01
Президент Грузії: «Я не визнаю ці вибори»
08:12
«Висновків нема. Непотрібно це нікому»: Селидове окуповане, кілька підрозділів ЗСУ ледь встигли вирватися з оточення, оглядачі обурюються спокоєм воєначальників
08:01
Ворог окупував Гірник і просунувся на багатьох напрямках
19:00
Тиждень в Україні почнеться без опадів, вдень до +18°С
17:10
"Вовина тисяча" - це деградація особисто Зеленського (ДУМКИ)

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]