Бутусов: Буданов приписує собі чужі заслуги

|
Версия для печатиВерсия для печати

"Гарні привітання до дня ЗСУ - Служба безпеки України провела операції по нейтралізації зрадників Ківи у Москві та Попова у Луганську. Можна тільки подякувати за активну наступальну роботу СБУ та В.Малюку, який всім цим керує. Разом з тим я дуже здивований, що знову чергову операцію СБУ першим коментує та видає за свою роботу Головне управління розвідки Міноборони.

ГУР МО спішить прокоментувати події, в яких взагалі не розбирається та до яких не має ніякого відношення.

Звідки у начальника ГУР МО Кирила Буданова з’явилась звичка приділяти половину робочого часу під час війни приписуванню чужих заслуг? Чому, наприклад, часу не вистачило грамотно спланувати операції на Змііному та в Енергодарі, а на піар завжди час знаходиться?

Судячи з того, що Буданов став однією з наймедійніших фігур, і що його вже як публічного політика заміряють соціологічні компанії, пана Гогілашвілі, який лобіює Буданова в Офісі президента, цікавить просування Кирила на високі посади - міністра оборони, начальника Генштабу, або очільника списку правлячої парті президента на майбутніх виборах.

І заради свого піару та крісла для себе, для Гогілашвілі та його друзів і заради валіз "на оперативні витрати", колись відомий своєю чесністю офіцер Буданов чомусь дозволяє піарникам виставляти себе на посміховисько перед усіма тими, хто воює без піару та соціологічних рейтингів і звітує не кількістю інтерв’ю, а кількістю результативних бойових операцій.

Припиняйте вже звітувати за чужі успіхи, працюйте самі, бо ви заради свого рейтингу дезінформуєте суспільство та створюєте конфлікти у середовищі спецслужб, і тим самим підриваєте довіру серед колег."

Юрій утусов, головний редактор видання Цензор.НЕТ

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]