Бутусов: Єрмак і Татаров захищають пов’язаного з російською мафією Тишлека

|
Версия для печатиВерсия для печати

Єрмак та Татаров захищають від звільнення пов’язаного з російською мафією заступника начальника Нацполіції Тишлека, Зеленський боїться відповідати за ганебне призначення та зволікання зі звільненням.

27 жовтня журналісти оприлюднили шокуючі факти - нещодавно призначений заступник начальника Національної поліції Дмитро Тишлек живе на утриманні мафіозі Віталія Нечипоренка на прізвисько Панда, прямо у домі кримінального ватажка, і їздить на машині мафіозі. Цей мафіозі тісно пов'язаний з російською мафією - з відомим в РФ бандитом на прізвисько Полузверь.

Я не кажу про інші деталі розслідування. Я просто вражений, що під час війни на одну з найвищих посад у правоохоронних органах, яка затверджується в офісі президента, особисто головою офісу Єрмаком та заступником голови офісу президента Татаровим, призначена людина, зв'язки якої з мафією, у тому числі з російською мафією, згідно з журналістським розслідуванням Бігус.інфо, очевидні.

Міністр Клименко заявив, що призначено службове розслідування. Але ніяких спростувань зв'язків Тишлека з Пандою нема досі. То що це розслідування робить два тижні?

Очевидно, влада хоче приховати скандал, щоб ця суперскандальна історія забулась.

Що мав би негайно зробити президент Зеленський?

1. Оголосити хто узгоджував призначення людини мафії у керівництво правоохоронних органів, весь список, хто його запропонував. Чи спілкувались із Тишлеком перед призначенням Єрмак та Татаров?

2. Звільнити Тишлека з Нацполіції негайно. Бо під час розслідування він продовжує отримувати зарплату від українських платників податків.

3. Публічно відповісти, чи є у Нацполіції кримінальні провадження, по яких проходить Панда та Полузвєрь, і якщо нема, то хто за це відповідає? А якщо є - то чому по цих справах не проходить Тишлек, який живе в будинку мафіозі?

4. Оголосити службове розслідуваня та тимчасово відсторонити від виконання обов'язків міністра внутрішніх справ Клименка - це він безпосередньо підписував призначення, і має відповісти, чому він провалив перевірку, яку доповідь йому зробив підрозділ внутрішньої безпеки?

5. Оголосити чи проводилась спецперевірка СБУ під час призначення Тишлека - якщо не проводилась, то за це треба звільняти міністра, якщо проводилась але не виявила факти, які легко побачили журналісти, - то звільнений має бути начальник підрозділу СБУ, який відповідав за спецперевірку.

6. Чи є у влади оперативні дані, що Панда та Полузверь є учасниками кримінального угруповання "Хімпром", і Тишлек був просунутий на високу посаду за сприяння "Хімпрому"?

7. Чому мафіозі надає будинок та машину заступнику начальника поліції, тобто чинна влада демонстративно зрощується з криміналом, але в тюрму за вигаданою справою саджають полковника Червінського, а бандити спокійно собі живуть та рішають усі питання з офісом президента?

Президент Зеленський повинен відповідати за ганебні речі, які коять його "смотрящие", бо постійно стояти у позі страуса і робити вигляд, що призначення людей мафії на найвищі посади у правоохоронну систему не вдасться - питання про це йому  ставитимуть тепер щодня. Бо це плювок в обличчя тим чесним громадянам, які за закон та права в Україні щодня віддають життя. Негайно звільняйте Тишлека, починайте діяти!

ТОП-коментарі під цією публікацією:

Юрій Бутусов, Цензор.НЕТ

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]