До Ахметова нарешті прийшли з обшуками - поки через податки, а не бандитизм

|
Версия для печатиВерсия для печати

Представники СБУ, Бюро економічної безпеки (БЕБ) та Офісу генпрокурора проводять обшуки на гірничо-збагачувальних підприємствах групи "Метінвест" Ріната Ахметова та Вадима Новінського у Кривому Розі.

Як повідомляє пресслужба "Метінвеста", слідчі дії проводяться у справі щодо можливих податкових порушень, в ході обшуків вилучається комп'ютерна техніка, частково зупинена господарська діяльність підприємств.

У зв’язку з цим у "Метінвесті" заявляють про необґрунтований тиск на бізнес з боку силових структур.

"У своїх діях правоохоронці фактично привласнили собі функцію податкової служби, намагаючись в обхід податкового законодавства встановити додаткові податкові зобов'язання для бізнесу", – йдеться у повідомленні.

В СБУ та БЕБ причини обшуків нараза не оприлюднили.

На фото: Рінат Ахметов (рудий, ліворуч) і наставник - лідер донецького ОЗУ "Люкс", бандит Ахать Брагін. Кров десятків вбитих бізнесменів Донбасу волає про мосту

Нагадаємо, наприкінці листопада минулого року президент Володимир Зеленський провів пятигодинний марафон, під час якого заявив про наявність записів переговорів неназваних осіб із представниками Росії, які обговорюють участь Ахметова у державному перевороті в Україні. Водночас Зеленський попередив Ахметова про відповідальність за критику влади на його телеканалах.

Після цих заяв вартість єврооблігацій "ДТЕК Енерго" Ахметова обвалився на 12%, а сам Ахметов розповсюдив заяву, у якій назвав "поширенням брехні" заяви Зеленського та пообіцяв не допустити "авторитаризму та цензури в Україні".

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]