До Кирила Тимошенка прийшли з обшуками по справі щодо зливів з НАБУ, він сховався в автівці

|
Версия для печатиВерсия для печати

27 червня до колишнього заступника голови Офісу президента  Кирила Тимошенка прийшли з обшуками через справу зі зливами з НАБУ.

Про це повідомили кореспондент УП з місця подій, а також джерело "Української правди" в САП.

За даними журналіста УП, Кирило Тимошенко перебуває у автівці, навколо якої працюють детективи НАБУ.

20 червня "Українська правда" опублікувала розслідування "Час Ч. Як Олексію Чернишову щастить в НАБУ". У матеріалі оприлюднили докази того, що НАБУ отримало ухвалу на обшук у керівника НАК Нафтогаз України та колишнього міністра розвитку громад і території Олексія Чернишова, але детективи його не провели на прохання директора НАБУ Семена Кривоноса.

Після публікації в НАБУ вирішили розшукати тих, хто поділився інформацією з журналістами. 

За словами Ткача, в НАБУ під керівництвом Кривоноса, замість того щоб розпочати внутрішнє розслідування і з'ясувати, які неправомірні вказівки давав директор бюро, вирішили розшукати тих, хто розповів журналістам про те, що він врятував Чернишова від обшуку.

Кирило Тимошенко почав шлях у велику політику 2015 року, коли намагався здобути депутатський мандат депутата Київради від партії “Укроп”.

У 2019 році Тимошенко став одним із тих, хто активно діяв під час президентської кампанії Володимира Зеленського і відповідав за просування іміджу майбутнього президента. Після перемоги Зеленського на виборах 21 травня 2019 року отримав посаду заступника очільника Адміністрації, а згодом – Офісу Президента України.

На початку президентства Зеленського Тимошенко асоціювали з одним із магістральних проєктів нового очільника держави – "Велике будівництво". Саме цей проєкт поглинув значну частину коштів, які мали бути спрямовані свого часу на оборону.

Вже під час широкомасштабної війни Тимошенко опинився в епіцентрі одразу декількох скандалів, пов'язаних з непрозорістю його діяльності. Зрештою Тимошенко звільнився з посади за власним бажанням та на тривалий час зник з політичного обрію.

ФОТО МИХАЙЛА ТКАЧА, УП

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]