ICAO: у росії існує проблема із забезпеченням безпеки польотів

|
Версия для печатиВерсия для печати

Міжнародна організація цивільної авіації ICAO вважає, що у росії існує проблема із забезпеченням безпеки польотів. Побоювання ICAO викликані тим, що російські літаки зареєстровані у реєстрах різних країн.

Про це у четвер пишуть російські ЗМІ, з посиланням на закритий бюлетень організації від 15 червня.

Побоювання ICAO пов'язані з тим, що російські літаки зареєстровані у реєстрах різних країн. Російська влада має вирішити проблему реєстрації до 14 вересня, щоб не набути статусу країни з проблемами забезпечення безпеки польотів.

Як випливає з документа, справжність якого підтвердив виданню РБК офіційний представник ICAO Ентоні Філбін, в ICAO вважають, якщо 14 вересня питання не буде вирішене, тоді на сайті організації з результатами аудитів безпеки польотів з'явиться «червоний прапорець».

Організація може як рекомендувати росії виправити проблеми із забезпеченням безпеки,так  і виключити її з країн-учасниць. Останній варіант призведе до серйозних проблем з міжнародними перельотами, доступом до навігаційних систем та інших.

Нагадаємо, у відповідь на повномасштабне вторгнення росії в Україну, яке розпочалося 24 лютого 2022 року, проти російської федерації західні країни застосували вже шість пакетів санкцій і позбавили її участі в аторитетних міжнародних структурах.

Так, за інформацією міністра закордонних справ Дмитра Кулеби, яку він оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбук, з початку широкомасштабної агресії російської федерації проти України станом на 3 червня 2022 року росію відсторонили від участі у 42 міжнародних організаціях, проєктах та майданчиках.

Окрім того, сотні зарубіжних фірм, у тому числі виробники відомих світових брендів, оголосили про відхід з російського ринку (припинення виробництва, призупинення інвестицій чи діяльності в рф).

«Аргумент»


 В тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]