iPhone у рф перетворюється на “цеглину” – Центр протидії дезінформації

|
Версия для печатиВерсия для печати

Магазин додатків App Store, розроблений компанією Apple для смартфонів iPhone, почав видаляти популярні додатки російських компаній, що потрапили під дію санкцій: клієнт-банки, навігація, замовлення таксі, їжі тощо.

Про це повідомив Центр протидії дезінформації при РНБО України.

Таким чином iPhone у росії перетворюється на “цеглину”.

“Вже встановлені додатки на iPhone росіян поступово перестають працювати. Це відбувається в зв’язку з тим, що з’являються нові функції, а додатки у смартфоні не оновлюються”, – йдеться у повідомленні.

Оскільки операційна система iOS є закритою, скачати додаток з мережі Інтернет та встановити – неможливо. 

Російські користувачі намагаються змінювати країну з Росії на іншу, яка не підпала під дію санкцій, але компанія Apple активно бореться зі зламом своїх девайсів та блокує аккаунти користувачів.

“Під дією санкцій, iPhone в рф поступово перетворюється на мобільний телефон з сенсорним екраном”, – зазначили у Центрі протидії дезінформації.

Нагадаємо, на початку березня компанія Apple припинила продаж iPhone та іншої продукції в росії після її вторгнення в Україну. Закрито офіційні магазини та сервісні центри компанії.

На фото: покидьок - експрезидент рф Дмітрій Мєдвєдєв має бути позбавлений благ цивілізації. Як і мільйони його підлих співвітчизників

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]