Кількість загиблих через землетруси в Туреччині та Сирії перевищила 8,2 тис. осіб

|
Версия для печатиВерсия для печати

 Кількість загиблих внаслідок землетрусів у Туреччині досягла 5894 осіб, поранених - 34,8 тис. осіб. Про це повідомив віце-президент Туреччини Фуат Октай.

У підконтрольній уряду частині Сирії кількість загиблих зросла до 1250 осіб, постраждалих - 2054 особи, повідомили в МОЗ країни. В опозиційних уряду Сирії регіонах країни загинуло 1120 людей, поранено - 2500 осіб, пише Reuters.

Нагадаємо: вранці 6 лютого на південному сході Туреччини стався землетрус магнітудою 7,7. Пізніше того ж дня стався другий землетрус магнітудою 7,6. У Туреччині оголошено загальнонаціональну жалобу до 12 лютого. Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган говорив, що це найсильніші землетруси в країні з 1939 року. У ліквідації наслідків землетрусу беруть участь багато країн

Землетрус також торкнувся кількох районів Сирії.

Угорі: наслідки землетрусу у Туреччині. Фото з відкритих джерел

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]