Землетрус прямо вплинув на 13,5 мільйонів жителів Туреччини

|
Версия для печатиВерсия для печати

Згідно з даними турецького уряду, землетрус прямо вплинув на 13,5 мільйонів, або 16% населення Туреччини.

Про це заявив міністр довкілля, урбанізації та кліматичних змін Мурат Курум, повідомляє "Європейська правда" з посиланням на видання Habere Guven.

"Це безпосередньо вплинуло на наші 10 провінцій в регіоні. Провінції знаходяться близько одна від одної, затори на дорогах і, наприклад, не можна отримати допомогу від сусідньої провінції. Процес, в якому ми живемо, є найбільшою катастрофою, яку ми пережили за останнє століття", - сказав міністр.

"Якщо поглянути на кількість населення, то цей землетрус безпосередньо вплинув на 13,5 мільйонів наших громадян. Ті будівлі, які були трохи пошкоджені першим землетрусом, після другого землетрусу, на жаль, опинилися в стані знесення", - зазначив він.

У Туреччині проживає близько 85 мільйонів жителів, тому постраждалі становлять близько 16 відсотків населення.

За словами Курума, рятувальні роботи тривають. Деякі дороги і стежки недоступні, ведуться роботи, щоб зробити їх знову прохідними. У деяких регіонах немає води, докладаються зусилля, щоб якнайшвидше усунути пошкодження і забезпечити людей водою. "Біль невимовний. Кожна година цінна", - сказав міністр.

Як повідомлялося, кількість загиблих унаслідок руйнівних землетрусів у Туреччині та Сирії у вівторок перевищила 5 тисяч осіб.

Не дивлячись на повномасштабеу війну, Україна відправила до Туреччини своїх рятувальників.

«Аргумент»


 

 В тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]