Харлан – легенда!

|
Версия для печатиВерсия для печати

"ЗО-ЛО-ТО!

"Ми – олімпійські чемпіони!", – каже Харлан в камеру одразу після перемоги. І як же це неймовірно!

Ми наздоганяли суперниць увесь поєдинок. В якийсь момент відставання було загрозливим. Здавалося, що за очками ми відстаємо без шансів. Але спочатку Харлан вийшла і підтягнула у рахунку нашу збірну до кореянок. Ну а в останньому двобої перевернула все на нашу користь.

Ця перемога дуже важлива для країни. І це дуже про нас: задкувати, наздоганяти, а в підсумку вирвати перемогу. Дуже хочеться, щоб це було про нас не в одному фіналі Олімпіади, а й в цілому для країни.

Ну а Харлан – просто легенда. І головне: легенда з правильною позицією. Треба пам'ятати, як вона йшла до цього олімпійського золота.

Перед самим початком шіирокомасштабного вторгенння Харлан вирішила повернутися у спорт. Але реалізацію рішення довелося відкласти через агресію. А далі – крок за кроком до мети – олімпійського золота. Рік тому ця мрія могла обірватися. Пам'ятаєте, як вона послала росіянку після перемоги? Та ще годину не покидала доріжку. І досиділася до дискваліфікації Харлан. І лише окремим рішення Міжнародний олімпійський комітет допустив Харлан до Олімпіади в Парижі.

Усе було проти Ольги Харлан. І саме тому це золото вагоміше. Одна справа, коли перемога здобувається "на ізі". Геть інша, коли ти долаєш не просто суперниць на доріжці, а всі перепони, які підкидує життя.

Це перемога команди України. Але дуже символічно, що команда дала Харлан ті миті насолодитися особистим успіхом. Без неї цієї перемоги не було б.

Блог автора – матеріал, який відображає винятково точку зору автора. Текст блогу не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, яка у ньому піднімається. Редакція "Української правди" не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія. Точка зору редакції УП може не збігатися з точкою зору автора блогу."

Автор: Віктор Братущак

(Джерело).


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

15:21
СБУ та Нацполіція затримали агента рф, який палив об’єкти Укрзалізниці на Полтавщині
13:15
СБУ затримала агента-рашиста, який розставляв «відеопастки» для коригування ударів по Києву
11:11
Після атаки "Шахедів" "Укрзалізниця" змінила маршрути потягів на Київщині
10:01
Генштаб ЗСУ оновив дані про втрати рашистів та ситуацію на фронтах
09:22
Журналісти BBC понад 1500 разів порушували редакційні принципи при висвітлення війни в Ізраїлі
08:15
Ціни на продукти в осінньо-зимовий період можуть зрости на 10-15%, дефіциту не буде
20:47
В Україні 9 вересня подекуди очікується короткочасний дощ та гроза, до 28° тепла
19:17
В Росії нарешті помер ще один естрадний довгожитель який підтримував Путіна
18:07
Ще в одну країну НАТО залетів та розбився "Шахед" рашистів
16:41
В НАТО пожурили РФ за безвідповідальність за "Шахеди" в повітряному просторі Румунії

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]