Київський мажор прикривається почесним консульством Мальдів для уникнення мобілізації!

|
Версия для печатиВерсия для печати

Як нам стало відомо, відомий київський мажор, який був співвласником нічного клубу D’lux, колишній депутат Київської облради від БПП Гліб Лірник ухиляється від мобілізації, прикриваючись своєю начебто  посадою у почесному консульстві Мальдів, яке очолює його рідний батько - Андрій Лірник.

Про це повідомляє телеграм-канал Украина сейчас.

Слава Гліба Лірника далеко не політична. За свою депутатську діяльність він відзначився хіба що скандалом із побиттям власної дружини. Як повідомляли ЗМІ, весною 2020 Лірник жорстоко побив власну дружину, Валентину Павлюк, яка прийшла до Лірника відвідати їхнього спільного сина. Як сказано в сюжеті ТСН, між подружжям виник конфлікт, який зняла на камеру адвокат Катерина Власюк.

Валентина докладно розповіла, як її побив Гліб. «Я починаю йти від гаража, за мною починає бігти Гліб, я з дитиною на руках. Мене повалили на підлогу. Він починає мене бити, так об підлогу", - казала жінка, в якою було діагностовані забої та струс мозку. Депутат заперечував побиття, заявивши, що дружина впала на землю, а кров з носа у неї пішла через високий тиск.

Цього тижня Гліб Лірник отримав від воєнкомату повістку про мобілізацію:

Але замість того, щоби прибути у пункт комплектації, відправив туди адвокатів. Юристи колишнього обласного депутата від «Блоку Петра Порошенко» принесли лист за підписом батька екс-депутата - Андрія Лірника, за сумісництвом почесного консула Республіки Мальдіви в Україні.

В листі сказано, що Гліб Лірник начебто посідає у консульстві посаду директора департаменту туризму. Та його "посада" дуже важлива для розвитку відносин між Мальдівами та Україною, враховуючи цілу низку міжнародних договорів між країнами. 

Окрім того, адвокати Лірника надали воєнкомату довідку  лабораторії «NikoLab», про те, що екс-депутат хворіє на ковід.  За дивним збігом обставим лабораторія є частиною сімейного бізнесу  Лірників і належить дядькові Гліба.

Батько Гліба Лірника Андрій Лірник - мультимільйонер, відомий забудовник, який за часи Януковича вигравав великі фармацевтичні тендери. Сам Гліб Лірник є власником дванадцяти квартир в Києві, а також п'яти земельних ділянок на території області. У нього також є заміський будинок.

На фото угорі - Гліб Лірник


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]