Комітет з питань гуманітарної політики рекомендує Раді прийняти законопроект про заборону московської Церкви в Україні

|
Версия для печатиВерсия для печати

18 липня своєму засіданні Комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики переглянув висновок до проекту Закону про внесення змін до деяких законів України щодо діяльності в Україні релігійних організацій за реєстр. №8371, який унеможливлює в Україні діяльність релігійних організацій, що мають звʼязки з РФ.

Про це повідомляє сайт ВРУ.

До другого читання було розширено редакції деяких норм документа, зокрема у статті 3 тепер йдеться:

«Зважаючи на те, що російська православна церква є ідеологічним продовженням режиму держави-агресора, співучасницею воєнних злочинів та злочинів проти людяності, що здійснюються від імені російської федерації та ідеології "русского міра", діяльність російської православної церкви в Україні заборонена».

«Це, фактично, цитата із Резолюції ПАРЄ, тобто ми ще й підсилюємо наш закон міжнародними документами», - зазначила заступниця голови Комітету Євгенія Кравчук.

Комітет рекомендує парламенту підтримати законопроект в цілому як Закон. За словами голови Комітету Микити Потураєва, ухвалення цього закону стане одним із доленосних рішень для розвитку Незалежної України.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]