Корумпований поліцейський почав позбавлятися речових доказів

|
Версия для печатиВерсия для печати

Намагається позбутися речового доказу своєї корумпованості підполковник Національної поліції Віталій Бондар. Ексначальник управління внутрішньої безпеки поліції Полтавської області, який зараз трудиться на аналогічній посаді у Житомирській області. Він виставив на продаж автомобіль Audi S8 2015 р. в. (держномер КА0033ХК), яким останні два роки активно користувався, що бачили його числені колеги. Але згадка про цей автомобіль відсутня в деклараціях поліціянта за 2002 і 2023 роки. Як відсутня і згадка про модний мотоцикл підполковника.

Нагадаємо: у статті Підполковник поліції Віталій Бондар: як обдурити державу розповідається і про коштовне авто, і про коштовний мотоцикл підполковника поліції, а також про "тонкощі" набуття та реєстрації цього майона. Так, мотоцикл Harley-Davidson FLSTF Fat Boy (2004 р. в., колір чорний, держномер АМ3686АА, дата реєстрації 2015-02-17) було зареєстровано на … батька "особіста" 1955 року народження (такий от рокер)). І чомусь у Києві (ВРЕР-11 УДАІ у м.Києві), хоча батько прописаний та проживає у с. Оліївка, Житомирська область. Напевно, так сталося тому, що в цей час його син – Бондар Валентин проходив службу у Києві (проживаючи у гуртожитку на просп. Червонозоряний, 152А). І, використовуючи своє службове становище, полегшив собі процес реєстрації транспортного засобу на підставну особу.

У згаданій статті також описаний трудовий, так би мовити, шлях В.Бондара. Який опікувався внутрішньою безпекою спочатку у ДФС, потім на Чорноморській митниці Держмитслужби, а пізніше - у поліції у Полтавській і Житомирській областях. І так виходило, що гучні корупційні скандали у цих структурах ніяк не позначилося на кар'єрі особисто Бондара, який цю корупцію згідно займаній посаді й мав би викорінювати.І лише покращували майновий стан підполковника.

Також принагідно нагадаємо: про те, що підполковник В.В. Бондар навмисне обдурює державу та начальство, ретельно плануючи та приховуючи свої правопорушення, свідчить і така промовиста деталь. Щоб реєстрація на батька, простого роботягу (все життя пропрацював на швейній фабриці «Лілея» у м. Хмільник), дорогих транспортних засобів не кидалась у вічі, син 09.02.2018 р. здогадався оформити старому батькові перше в його житті посвідчення водія В4Р925 такатегорію “В1”. А щоб у батька не з'явилося бажання ним скористатися, посвідчення того ж дня було здано "на зберігання" (любить батько заглянути в чарку?). Усю цю процедуру було проведено у територіальному сервісному центрі 1841 МВС у Житомирській області. Тобто там, де тоді ще міліціонер Віталій Бондар розпочинав свою успішну кар'єру та де у нього збереглися дружні зв'язки.

Звичка реєструвати транспортні засоби на підставних осіб – “фішка” Віталія Бондара. Так, той самий знак держреєстрації АМ3686АА до "Харлея" носив інший мотоцикл: спортивний BMW F 650GS (2003 р. в., колір жовтий, дата реєстрації 2013-06-08). BMW F був зареєстрований на громадянина 07.07.1967 р. н.

Майже весь свій автопарк підполковник ховає у Києві, у Полтаві “засвітив” лише “Харлея” та “Ауді”.

Приховує поліцейський не лише автопарк, а й свою причетність до банківської картки “Приват”, виданої на підставну особу - гр-на Гагаріна Сергія, 02.02.1991 р. н., але з якої сплачував покупки спритний поліцейський. ДБР не важко це перевірити і довести - за бажання, звичайно. Підказкою для слідства може стати номер мобільного телефону 38093424302, який поліцейський до публікації згаданої вище статті скрізь вказував як його особистий.

Очевидно, що рішення Уряду відновити щорічне оприлюднення декларацій і згадана стаття змусили підполковника Віталія Бондара виставити автомобіль на продаж. Але потенційні покупці цього транспортного засобу мають знати не тільки про числені механічні (аварійні) пошкодження цього автомобіля. Але й те, що він у будь-який момент може стати речовим доказом у кримінальному провадженні щодо вірогідної корумпованості підполковника поліції.

Вгорі: Віталій Бондар. Фото з відкритих джерел

«Аргумент»

На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]