Кремль перестає платити своїм воякам: затримки з грошима фіксують у пів сотні регіонів - ЗМІ

|
Версия для печатиВерсия для печати

У російських соцмережах у березні почали масово з'являтися скарги на затримку виплат військовим - ідеться щонайменше про 52 регіони рф, а також тимчасово окупований Крим.

Про це повідомляє видання «Верстка», яке підрахувало статистку записів на цю тему.

Серед тих, хто не отримує грошей, - мобілізовані, контрактники, добровольці, повідомляє «Верстка» з посиланням на співрозмовників з різних регіонів рф. Ідеться про зарплати, надбавки до них та соціальні виплати.

За інформацією видання, масові затримки з виплатами почалися саме 2023 року, торік такі випадки були поодинокими.

Зазначається, що на думку голови організації допомоги військовослужбовцям "Союз комітетів солдатських матерів" Валентини Мельникової, затримки виплат пояснюються колапсом, з яким стикнулася армійська бюрократія через велику кількість задіяних військових.

Як повідомлялося, від початку повномасштабного вторгнення в Україну гарнізонні військові суди в росії ухвалили вироки у 247 справах про самовільне залишення частини, дезертирство та невиконання наказів, ще майже 300 справ розглядаються.

Угорі: вбитий російський окупант. Скріншот з відео

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]