Ліз Трасс: Великобританія радиться з союзниками щодо розблокування портів України

|
Версия для печатиВерсия для печати

Глава МЗС Великобританії Ліз радиться з союзниками щодо розблокування портів України  щодо постачання зерна.

Як повідомляє The Times, Великобританія веде переговори з союзниками щодо відправлення військових кораблів до Чорного моря для захисту вантажних суден, що перевозять українське зерно. «Коаліція охочих» прагнутиме прорвати російську блокаду за кілька тижнів, надавши «захисний коридор» з Одеси через Босфор, зазначає видання.

Є побоювання, що час для запобігання світовій продовольчій кризі спливає, і США також заявили, що спрямовують ракети великої дальності для знищення російських кораблів.

Міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс, який обговорював коридор із міністром закордонних справ Ліз Трусс, сказав, що до коаліції можуть увійти деякі країни НАТО та інші країни, що залежать від зерна.

Реалізація цього заходу може вимагати згоди США. Крім того, країни припускають супровід судів із Миколаєва. 

Нагадаємо, Українські порти Азовського моря Маріуполь та Бердянськ заблоковані РФ. Також відомо, що Майже 4,5 мільйона збіжжя заблоковано в українських портах.

«Аргумент»


В тему:

 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]