Лукашенко: Єдина наша помилка - що ми "не вирішили питання" до 2014-го, коли Україна не мала армії

|
Версия для печатиВерсия для печати

Олександр Лукашенко, який захопив владу в Білорусі, шкодує, що його країна разом із Росією не "вирішили" питання з Україною, коли та не могла чинити опір.

Про це він заявив на засідання Ради керівників органів безпеки та спецслужб держав-членів СНД, повідомляє білоруське державне інформагентство Белта.

"Я абсолютно згоден з президентом Путіним, коли він говорить про те, що не ми розпочали цю війну. Вона почалася навіть не в 2014 році. Вона почалася задовго до 2014 року. Ми бачили все, що тут відбувалося: той "коричневий" переворот, який стався, і до чого Україну підводять. Бачили, хто був в авангарді", - заявив Лукашенко.

Він додав, що якби війна не почалася раніше, вона почалася б "завтра", але на ще гірших для Росії та Білорусі умовах.

"Все до цього йшло. Єдина, мабуть, наша помилка, що ми не вирішили це питання у 2014-2015 роках, коли не було ані армії в України, ані готовності... Все хотіли якось врегулювати мирно. А вони за цей час створювали боєздатні збройні сили", - сказав Лукашенко.

Білоруський диктатор наголосив, що війна і озброєння України відбулися унаслідок зовнішнього впливу. Він додав, що нібито у керівництва України було багато можливостей для "мирного співіснування", проте жоден з українських президентів "не використав ці можливості".

 

Нагадаємо: Лукашенко гарантировал Украине ненападение с севера.

На фото угорі: два покидьки, яких обов'язково вб'ють українці

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]