Львів окупували нелегальні продавці пального, БЕБ, Нацпол і СБУ "не помічають" злочинні угруповання

|
Версия для печатиВерсия для печати

"Був у Львові. Мав час та натхнення проінспектувати місцевий "бензиновий" ландшафт. Звітую – жах і розчарування!

Ну як у такому чарівному місті, де є Стрийський парк, Площа Ринок, модернові зростаючі житлові комплекси можуть всюди стирчати іржаві бочки з дизелем, скрапленим газом, бензином?

Це Сомалі чи Галичина? Ау, панове Садовий! Козицький! Це що таке взагалі? Ви сліпі?

Я за пару годин нарахував два десятки бочок! А всього їх по місту та області понад сотня (це тільки те, що можна побачити у відкритих джерелах з Києва).

Нагадаю, що це не просто небезпечно та елементарно рагульно зовні, це прямі втрати ваших бюджетів! З кожного легально проданого літру у казну місцевих громад йде понад 2 грн. Відповідно коли нелегально – то не йде!

Далі. Минулого року ви всі (місцеві влади) жалілися, що у вас забрали ПДФО із зарплат військових. (Нагадаю, цей податок йде у місцеві бюджети). А що таке бочка? Це нелегальне працевлаштування або зарплата на мінімалках. Тобто без податків або з мінімальною ставкою ПДФО.

У Львові народилась найпотужніша роздрібна мережа країни, спитайте, скільки вони платять людям на своїх заправках? А потім дайте запит вашій податковій, скільки платять бочки (чи взагалі платять) та порахуйте, скільки ви втрачаєте. (Взагалі-то треба провести такий аналіз по всіх мережах, ви будете здивовані, гарантую!)

Це ваші прямі втрати! Це менше допомоги "підшефним" військовим частинам! Це незбудовані та невідремонтовані об’єкти! Врешті решт, це менше вашої улюбленої бруківки!

Я вже не кажу за решту несплачених податків – ПДВ та податок на прибуток - у центральний бюджет, бо вас то мабуть мало грає. Чи у Львові війни немає?

Львівські податківці, дайте відповідь: чому легальні заправні станції чекають від вас місяцями та роками ліцензій на роздрібну торгівлю та яких ви задовбуєте перевірками документів до кожної коми, а бочкам ті ліцензії штампуєте як добрий вечір? Одного погляду достатньо, щоб зрозуміти: стояти та працювати там (наприклад, під ЛЕПом) ніяка заправка не має права. Тобто апріорі не може в неї бути необхідних документів для отримання ліцензії. А ліцензія, тим не менш, є!

Зараз у Києві тужаться, як зібрати більше податків для фінансування оборони. Нам всім доведеться віддавати більше. Але якщо ви на місцях так дбаєте про закони й правила, то ніякі зміни не допоможуть. Ці збільшені податки просто підуть в пісок. Так, має сказати своє слово центральна влада, чекаємо зокрема на пробудження того ж БЕБу. Але є речі, які ви можете вирішувати самотужки. Демонтуйте нелегально розташовані об’єкти, це у ваших силах та повноваженнях! Не знаєте як? Спитайте у Кличка, як він зачистив столицю від бочок.

Податківці, пам’ятайте, вже є прецеденти виявлення та покарання за розпродаж ліцензій на основі лівих первинних доків, які подають бочки. Ну це ж всі бачать, не тільки б@г!

СБУ. Цих бочок вже цілі мережі, вони сайти свої відкривають, це реальні злочинні угруповання, чого ви чекаєте? Ви ж так любите економіку! Хоча… То може воно так гарно й квітне в регіоні, що ви ними вже зайнялись?...

Поліція!… Добре, не буду витрачати на це час…

Це приклад того, яку купу силовиків та органів влади ми годуємо своїми податками і які не хочуть робити елементарні речі. Не треба розслідувань, запитів – це рагульство просто стоїть на вулиці! Там, де закон не дозволяє стояти, в тому числі і з міркувань безпеки громадян.

То робіть щось!"

Автор: Сергій Куюн, директор консалтингового агентства "А-95"

(Джерело).

Фото автора

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:37
10 вересня в Україні місцями короткочасні дощі, грози, до +29° тепла
19:45
Google перестав створювати облікові записи з російським номером телефону
18:15
Польські спецслужби запобігли спільній диверсійній операції Росії та Білорусі
17:05
СБУ повідомила про нову підозру очільнику Бучанського ТЦК, якого викрили на схемах для ухилянтів
16:18
Забруднення річок Сейм та Десни сталося через знищення рашистами очисних споруд
15:21
СБУ та Нацполіція затримали агента рф, який палив об’єкти Укрзалізниці на Полтавщині
14:23
Інспектор Львівської митниці організував схему виїзду ухилянтів за кордон
13:15
СБУ затримала агента-рашиста, який розставляв «відеопастки» для коригування ударів по Києву
11:11
Після атаки "Шахедів" "Укрзалізниця" змінила маршрути потягів на Київщині
10:01
Генштаб ЗСУ оновив дані про втрати рашистів та ситуацію на фронтах

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]