Милованов, захищаючи Єрмака, гарантовано спрацював на погіршення відносин між Україною та Конгресом США

|
Версия для печатиВерсия для печати

Тимофій Милованов, який як відомо, очолює наглядову раду "Укроборонпрому", в пориві захистити главу ОП Андрія Єрмака, який має далеко не бездоганну репутацію в українському суспільстві, занадто емоційно і гарячково  відреагував на заяву конгресвумен Вікторії Спартц щодо необхідності перевірки можливого зв'язку глави ОП з рф.

В своєму Фейсбуці Милованом публічно образив конресвумен, назвавши її "неетичним політичним чудовиськом, яке використвує Україну заради своїх політичних цілей".

Голова Наглядової ради критично важливого для країни Укроборонпрому звинуватив америкнського політика українського походження пані Вікторію Спартц в тому, що мовляв вона, "шкодить Україні, просуваючи російські ідеї про корупцію, невідомо куди зникаючу зброю, від сутність нагляду над допомогою Україні".

Милованов став черговим «спікером», які кинулися на захист Єрмака,  виливаючи бруд над обрану американцями конгресвумен, маніпулюючи доволі сумнівним з професійної точки зору інтерв’ю редактора Європейської правди зі Спартц.

Подібна позиція членів команди Зеленського вказує тільки на катастрофічне нерозуміння шляхів співпраці України з найбільшими партнерами і союзниками під час війни. І саме дії Милованова, з огляду на це - на руку ворогу, так як однозначно шкодять партнерськи взаємовідносинам, зокрема і з Конгресом США.

Нагадаємо, раніше конгресвумен Вікторія Спартц написала відкрите звернення до президента США Джо Байдена із закликом перевірити "можливі зв'язки" глави Офісу президента Андрія Єрмака з країною-окупантом росією.

Нагадаємо, У МЗС цинічно оббрехали сенаторку США Спартц, яка звернулася до Байдена щодо недовіри Єрмаку. Після цього Спартц закликала МЗС утриматися від нападок, а Зеленського - вирішити питання Єрмака.

«Аргумент»


 В тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]