МЗС радить українцям не їхати в Нагірний Карабах і уникати місць масового скупчення людей у Єревані

|
Версия для печатиВерсия для печати

Міністерство закордонних справ України рекомендує українцям утриматися від відвідування Нагірного Карабаху через «загострення безпекової ситуації».

Про це йдеться в повідомленні прес-служби МЗС.

"У зв‘язку із загостренням безпекової ситуації в Карабасі (Азербайджанська Республіка) рекомендуємо громадянам України наразі утриматися від відвідання цього регіону, а також уникати місць масового скупчення людей в містах Вірменії, зокрема Єревані. " - йдеться у заяві.

У разі потрапляння в надзвичайну ситуацію, українці можуть звертатися на цілодобову «гарячу лінію» Посольства України в Вірменії: +374 7710 0273. 

Українські громадяни можуть також звертатися на «гарячу лінію» МЗС України: +38 044 238 1588.

Читайте також: Армія Азербайджану завдала удару по місцю дислокації російського РЛС

Міністерство оборони Азербайджану 19 вересня заявило, що розпочинає в Нагірному Карабаху «антитерористичні заходи… з метою відновлення конституційного ладу», пу суті звільнення захопленої колись армянами території.

«Аргумент»


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]