Німеччина готується до припинення постачання газу з рф найближчими днями

|
Версия для печатиВерсия для печати

У Німеччині припускають, що росія з політичних міркувань може припинити постачання газу трубопроводом «Північний потік-1». Відповідно, готують до цього населення країни.

Про свої побоювання заявив президент Федеральної мережевої агенції ФРН Клаус Мюллер в інтерв'ю німецькому виданню WAZ.

«Ситуація напружена, якщо не сказати дуже напружена. Протягом десятиліть, хоч би якими поганими були стосунки, росія дотримувалася договорів. За кілька днів росія скоротила постачання газу найважливішою газовою артерією – «Північним потоком-1» – до Німеччини та Європи на 60%. Технічні причини, якими це пояснюють, нас не переконують», – сказав Мюллер.

Його також турбують плани рф повністю зупинити постачання газу в середині липня на десять днів для «технічного обслуговування», хоча така зупинка робиться щоліта.

«Ми запитуємо себе, чи не перетвориться це технічне обслуговування на більш тривале політичне обслуговування», - зазначив він, порадивши послухати промову
Путіна на Петербурзькому економічному форумі.

«Путін дав зрозуміти, що тепер гра ведеться за російськими правилами… Саме тому міністр (економіки Роберт) Хабек також забив на сполох. Ситуація може посилитися».

Мюллер закликав власників квартир налаштувати газові котли та радіатори, що може зменшити споживання газу на 10-15%, а також попередив про суттєве зростання цін на енергоносії.

Раніше повідомлялося, що влада Німеччини рекомендувала підприємствам запастися генераторами аварійного живлення.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]