На Херсонщині поліцейські-зрадники відродили "Беркут" і катують людей

|
Версия для печатиВерсия для печати

Правоохоронці викрили колаборантів і зрадників, які вступили до створеного окупантами псевдоутворення "головне управління "мвд" на Херсонщині.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора.

За словами Дехтяренка, Служба безпеки України посилила контррозвідувальні заходи на південному фронті.

Повідомляється, що псевдоутворення виконує завдання щодо придушення опору та залякування мешканців тимчасово окупованих районів півдня України. Це відбувається шляхом масових репресій, переслідувань і незаконних затримань громадян.

Для цього, зокрема, окупанти відновили діяльність регіонального підрозділу міліції "Беркут", зазначив Дехтяренко.

До потерпілих застосовують психологічний тиск, насильство та погрози вбивства. Зафіксовано факти викрадення і катування людей.

Також колаборанти під керівництвом російських спецслужб здійснюють підбір та вербування своїх "однодумців", яким пропонують приєднуватись до угруповань окупаційного "главку мвд".

Для пошуку "кандидатів" використовують особисті зв’язки, у тому числі серед колишніх співробітників правоохоронних органів.

За матеріалами СБУ, повідомлено про підозру в колабораційній діяльності 26 представникам "обласного управління мвд", які переховуються на тимчасово окупованій території Херсонщини.

14 із них є колишніми працівниками Національної поліції.

Ось деякі з фігурантів, які входять до так званого "керівного складу":

  • Бобришев В.М. – начальник управління кадрового забезпечення;
  • Трубаєв М.В. – начальник управління карного розшуку;
  • Гаркуша Г.О. – командир батальйону "Беркут";
  • Савіна Н.В. – заступник начальника управління кадрового забезпечення – начальник відділу кадрів;
  • Стусенко Є.Г. – заступник начальника слідчого управління – начальник слідчого відділу Суворовського міського відділу поліції;
  • Малиновський Р.О. – заступник начальника управління карного розшуку - начальник відділу розкриття злочинів проти особи;
  • Горєлов К.В. – начальник Центру громадських зв’язків;
  • Великосельський Є.В. – начальник Суворовського міського відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків;
  • Шершень М.В. – начальник Суворовського міського відділу дільничних інспекторів поліції;
  • Одинець С.С. – заступник начальника Суворовського міського відділу дільничних інспекторів поліції.

Наразі тривають комплексні заходи для притягнення кожного зрадника і колаборанта до відповідальності за злочини проти України.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]