На вихідні Україну заллє дощами, але тепло збережеться

|
Версия для печатиВерсия для печати

Синоптики прогнозують у суботу, 3 серпня, у західних та північних, вдень місцями і в центральних областях, а у неділю, 4 серпня - по всій Україні дощі з грозами.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Вдень у західних та північних областях місцями пройде невеликий короткочасний дощ (у східних та південних областях 3 серпня без опадів).

Вітер північний, північно-східний, на півдні та сході країни південно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 13-18°, на півдні до 22°; вдень 3 серпня 27-32°, у західних та північних областях, 4 серпня в Україні, крім південного сходу, 21-26°.

У Києві та області вдень 3 серпня та вночі 4 серпня очікується помірний, в решту часу місцями невеликий короткочасний дощ, гроза. Вітер північний, північно-східний, 5-10 м/с. У столиці температура вночі 15-17°, вдень 23-25°; на Київщині вночі 13-18°, вдень 21-26°.

Згідно з прогнозом, в Україні 5 серпня опади не очікуються, лише вночі на крайньому заході країни, вдень на Правобережжі, 6 серпня у більшості областей ймовірні короткочасні дощі, грози.

Температура на заході країни вночі 12-17°, вдень 19-25°; у південних та східних областях вночі 17-22°, вдень 25-31°; на решті території вночі 13-19°, вдень 5 серпня 23-29°, 6 серпня 20-25°.

У столичному регіоні 5 серпня вночі без опадів, вдень місцями пройде невеликий, 6 серпня помірний короткочасний дощ, гроза. У Києві температура вночі 15-17°, вдень 5 серпня 26-28°, 6 серпня 22-24°; по області вночі 13-18°, вдень 5 серпня 23-28°, 6 серпня 20-25°.

Фото з відкритих джерел

«Аргумент»


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]