Наївний Папа Римський Франциск вважає що звірства в Україні чинять лише буряти, чеченці та інші неруські

|
Версия для печатиВерсия для печати

 Папа Римський Франциск продовжив свою практику не називати Росію агресором в Україні, сказавши, що його засудження Москви було чітким, хоча й не явним.

Як зазначає видання The Wall Street Journal, Папа Римський Франциск, в інтерв’ю американському католицькому журналу, наголосив на цінності дипломатії у підході Ватикану до війни в Україні, а також щодо Китаю.

«Коли я говорю про Україну, я говорю про закатований народ. Якщо у вас є люди, які замучили, у вас є хтось, хто їх замучив», – сказав Папа в інтерв’ю журналу America, опублікованому в понеділок . «Відомо, кого я засуджую. Не обов'язково вказувати ім'я та прізвище».

«Чому я не називаю Путіна? Тому що це не потрібно», – сказав Папа. «Всі знають мою позицію, з Путіним чи без Путіна».

Папа часто висловлював жаль з приводу страждань простих українців під час війни, але намагався уникати прямого звинувачення Росії та припускав, що її вторгнення в Україну було спровоковано Заходом.

В інтерв’ю Папа також сказав, що війна мала «історичний прецедент» у голодоморі влаштованим диктатором Сталіним в 1930-х роках, який убив мільйони українців .

Читайте також:  Як Пушкін став зброєю путінського рейху

Щодо нинішнього конфлікту Папа сказав, що «той, хто вторгається, — це російська держава», але припустив, що найгірші звірства в Україні вчиняються солдатами неросійської національності.

«Я маю багато інформації про жорстокість військ, які захопили частину України. Але взагалі, найжорстокішими є, мабуть, ті, хто з Росії, але слідують російським традиціям, наприклад, чеченці, буряти тощо», — сказав наївний Папа.

Відомо вже про тисячі воєнних злочинів вчинених росіянами різної віри, національності та розрвізу очей, і це не тільки буряти чи чеченці, серед вже засуджених більшість саме руських, з російськими традиціями.

«Аргумент»


В тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]