НАЗК склало протоколи на трьох "слуг народу" за брехню у деклараціях

|
Версия для печатиВерсия для печати

НАЗК склало адміністративні протоколи стосовно трьох народних депутатів через зазначення ними недостовірних відомостей у декларації на загальну суму понад 2,5 мільйона гривень.

Про це НАЗК повідомило в Телеграмі.

Зокрема, адміністративні протоколи складені стосовно Романа Мулика, який у декларації за 2020 рік не вказав земельну ділянку та зазначив недостовірні відомості про вартість чотирьох земельних ділянок, двох паркувальних місць та квартири. У результаті перевірки встановлена недостовірність внесених народним депутатом відомостей на загальну суму понад 1 млн грн.

Адмінпротокол НАЗК склало також стосовно Миколи Тищенка (НА ФОТО). Народний депутат не вказав у щорічній декларації за 2020 рік автомобіль марки Mercedes-Benz S 430 2003 року випуску, що належить йому на праві власності від 17 червня 2003 року. За оцінками експертів, вартість транспортного засобу на дату набуття права власності могла становити близько 500 тисяч гривень.

Складені адміністративні протоколи також на Олексія Кузнєцова. Народний депутат не вказав недостовірні відомості про вартість двох житлових будинків, нежитлового приміщення, автомобіля Volkswagen Transporter 2006 року випуску та земельної ділянки, яку орендує. Загалом у результаті перевірки встановлена недостовірність внесених відомостей на суму понад 1 млн гривень.

Протоколи направлені на розгляд до Печерського районного суду міста Києва.

Як повідомлялося, на початку серпня НАЗК склало адміністративні протоколи стосовно народних депутатів від партії "Слуга народу" Анатолія Гунька й Олександра Гайду, а також стосовно кількох місцевих посадовців.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:02
17 вересня в Україні подекуди місцями короткочасний дощ, гроза, до +27° тепла
19:11
Затримали двох 16-річних паліїв, які за гроші виконували завдіння рашистів
18:20
МЗС України запрошує представників ООН та Червоного хреста на Курщину
17:01
Оперативна інформація станом на 16.00 16.09.2024 щодо російського вторгнення
17:01
Оперативна інформація станом на 16.00 16.09.2024 щодо російського вторгнення
16:11
Боротьба з корупцією відіграє ключову роль у залучення інвесторів для відбудови України
15:44
В Одесі затримали агента рф, який шпигував за мобільними групами ППО та штурмовою бригадою «Лють»
14:43
Держзрада учасників злочинної організації, до складу якої входили нардепи та експрокурор
13:25
У соцмережі Телеграм поширюють фейк про роздачу продуктів нібито на честь 30 річниці організації
12:23
Влада Німеччини запроваджує прикордонний контроль на сухопутних кордонах країни

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]